Zoeken

Informatie over duivenliefhebber Gyselbrecht-Leliaert

Reportage

(28/03/2014) De moderne Gyselbrechtduif (Knesselare, BE) is nog steeds wereldtop op de grote fond

Opmerkelijk hoe de Gyselbrechtduiven een vooraanstaande rol blijven vertolken op het zwarefondtoneel. Het hoogtepunt uit 2013 was zonder twijfel weggelegd voor de New Laureaat van Luc Wiels, de winnaar 1e Internationaal Barcelona die langs moederskant dat gouden Gyselbrechtbloed in de aderen heeft vloeien.

Nieuws

(23/11/2013) Frederik Leliaert gaat terug in Nederland spelen

De Beul van Zeeland gaat terug op eigen hokken met de duiven spelen. Frederik zal het spelen met duiven combineren met een vaste job bij PIPA. Hij blijft gewoon full-time aan de slag bij PIPA en zal het hele transitgebeuren verder mee opvolgen.

Reportage

(06/07/2013) Tandem Gyselbrecht-Leliaert (Knesselare, BE) wint 4° Editie Barcelona Champagne Competitie (2012)

Allereerst wens ik me bij iedereen te excuseren voor het zeer laattijdige verslag van de winnaars 2012. Vooral bij Frederik en Carlo zelf, want ik hoor Frederik nog zeggen na het bezoekje (ook nog niet eens zo lang geleden) “niet wachten tot Barcelona gelost wordt hé”.

Reportage

(23/03/2013) De tandem Gyselbrecht-Leliaert (Knesselare, BE) heeft een hart voor het harde labeur en een voorliefde voor de marathonvluchten!

Twee mannen met een hart voor duiven en vooral ‘grote fond’ sloegen goed 2 jaar terug de handen in elkaar. Succes bleef niet lang uit, want in hun 2e jaar staken ze reeds ‘Provinciale winst’ uit Bourges op zak, naast een trits top-noteringen binnen de nationale ‘Top 100’!

Reportage

(31/05/2012) Gyselbrecht-Leliaert (Knesselare, BE) winnen 1° en 2° Lokaal, en 1° en 6° Provinciaal Bourges 3.470 Jaarlingen met hun 1° en 2° getekende!

Meteen een knalprestatie van formaat op de eerste nationale confrontatie van 2012 vanuit Bourges, waar men ook op nationaal vlak hoge ogen gooit met een 5° en 16° stek nationaal tegen 16.867 Jaarlingen! Een prestatie waarin die formidabele ‘Dees’-lijn van Frederik Leliaert een hoofdrol vertolkt.

Reportage

(07/01/2012) Gyselbrecht-Leliaert (Knesselare, BE), un duo très prometteur!

Ce ne fût pas facile de me libérer, mais cela faisait trois ans que Carlo Gyselbrecht souhaitait me rencontrer en remerciements des informations de partenariat entre le site PIPA et mon site des ALC du Dunkerquois concernant les concours internationaux.

Reportage

(06/05/2011) Gyselbrecht-Leliaert, Knesselare (BE): de nieuwe tandem die straks aan zijn vuurdoop toe is

Dr. Carlo Gyselbrecht en Frederik Leliaert, 2 mannen met een palmares om ‘u’ tegen te zeggen, besloten de voorbije wintermaanden om hun krachten te bundelen. We gingen voor u eens meekijken achter de schermen, en peilen naar de gekoesterde ambities!