Zoeken

Informatie over duivenliefhebber De Keyzer Norbert

Reportage

(28/02/2014) Norbert De Keyzer (Maarkedal, BE) blijft hoogstaand presteren op fond en zware fond

Je wint niet de Gouden en Zilveren Vleugel op Barcelona met een kolonie die op zand is gebouwd. Norbert is reeds jarenlang een gevestigde waarde op de fond en zware fond. Voor wie enigszins vertrouwd is met de duivensport op het vlak van de fond en de zware fond is deze titel dan ook geen verrassing.

Reportage

(05/07/2013) Provinciale uitblinkers uit Oost- en West-Vlaanderen tijdens het weekend van 30 juni

Met 3 nationale wedvluchten vanuit Agen, Orange en Argenton op de kalender werd er opnieuw volop strijd geleverd om de hoogste eer.

Reportage

(01/11/2012) Norbert De Keyzer (Etikhove-Maarkedal, BE), de man met duiven voor het harde labeur!

Wanneer er te werken valt, de moeilijkheidsgraad van de vluchten toeneemt, het aantal af te leggen kilometers stijgt… is er een naam die zelden op het appel ontbreekt, deze van Norbert De Keyzer!

Reportage

(13/04/2010) Norbert De Keyzer - Etikhove (BE) Winnaar ‘Zilveren Vleugel’ 2009 BBC Eerste serie ‘Internationaal Barcelona’ met 1° + 2° getekende in 2009

De jongste weken hebben we heel wat klimwerk op de teller staan, niet zo verwonderlijk als je in de ‘Vlaamse Ardennen’ vertoefd, vooral dan in de streek tussen Oudenaarde en Ronse… in wielermiddens genoegzaam bekend om zijn talrijke venijnige hellingen… die de jongste weken ook uitvoerig in beeld zijn gekomen op de buis, tijdens de ‘Vlaamse voorjaarsklassiekers’ van het wielrennen!

Reportage

(29/07/2008) Dekeyzer Norbert Etikhove

4247 163 / 03 "De Narbonne" Aftsamming : Vader : Kruising G; Vandenabeele (Wittenbuik) X Coutteau (Nieuwpoort) + Stichelbaut