Zoeken

Informatie over duivenliefhebber de Bruijn Willem

Reportage

(15/05/2018) Willem de Bruijn (Reeuwijk, NL) heeft de beste vitesse-midfondduif van Nederland

Op 11 januari 2018 kwam het bericht dat in de PIPA ranking beste vitesse-midfondduif van Nederland 2017 de “Aleksej” van Willem de Bruijn met 10 prijzen deze prestigieuze competitie had gewonnen. Als we bedenken dat er in de PIPA rankings maar liefst negen top tien vermeldingen waren dan hebben we alle reden om deze liefhebber die al jaren fantastisch presteert nader aan u voor te stellen.

Reportage

(11/01/2018) Willem de Bruijn (Reeuwijk, NL) wint PIPA-ranking 'Beste Vitesse-Midfondduif van Nederland' met 50% Lambrechts uit Lincia-lijn

De beste vitesse-/midfondduif van Nederland met tien prijzen zit dit jaar op de hokken van duivensporticoon Willem de Bruijn. Zijn asduifje is langs moederszijde afkomstig van de kruising Heremans-Ceusters x de Bruijn, en via de vader uit de gouden lijnen van Lincia, 1e Nat. Asduif KBDB Kleine Halve Fond Jongen 2015 bij Stefan Lambrechts.

Reportage

(02/06/2011) Willem de Bruijn (Reeuwijk – NL) krijgt kippenvel van 1e-2e-3e NPO Vierzon

Als ‘duivenexpert’ doceerde Willem de Bruijn televisiekijkend Nederland afgelopen zomer over het mooie van de duivensport … om zijn grote passie nog eens extra te promoten. Inmiddels doet Willem weer gewoon wat hij zo gewoon is; winnen! Maar met beide getekende voorop? “Daar krijg zelfs ik kippenvel van,” twittert de grootmeester.

Nieuws

(01/03/2011) Definitieve eindstand Nationale competitie "The best of the best 2010"

Eindstand van Asduif Vitesse/Midfond, Asduif Eendaagse fond, Asduif Grote Frond, Asduif Jong en Asduif Allround. De "Keizer the best of the best 2010" werd Willem de Bruijn.

Reportage

(13/10/2009) Verslag lossingcommissie Afd.5 Zuid Holland 2009

De lossingscommissie van Afdeling 5 - Zuid Holland maakte een uitgebreid verslag over de waarnemingen vastgesteld tijdens het vluchtseizoen 2009. U vindt er alle info per lossingsdag.