Zoeken

Informatie over duivenliefhebber Den Haese Raf

Nieuws

(27/10/2017) Raf Den Haese (Moortsele, BE) is overleden

Op donderdagavond 26 oktober overleed in Moortsele Raf Den Haese. Daarmee verliest de Belgische duivensport een duivenliefhebber pur sang die al meer dan zestig jaar met veel passie en succes onze hobby bedreef.

Reportage

(25/02/2014) Raf Den Haese (Moortsele, BE) speelt jaar na jaar de absolute top met zijn duivinnenploeg

De beauties van Raf vliegen jaar na jaar nationale top, wat het bewijs levert dat duivinnen meerdere jaren top kunnen zijn.

Reportage

(27/05/2010) Raf Den Haese - Moortsele (BE) Winnaar 2° Prijs Bourges I Jaarlingen Zone A - Update : superduivin wint 2 provinciale vluchten op 2 weken tijd.

De kolonie van Raf Den Haese uit het Oost-Vlaamse Moortsele vloog zich op de allereerste nationale klassieker van het sportseizoen 2010 meteen in de kijker.

Reportage

(25/08/2009) Raf Den Haese, Moortsele (BE) Winnaar 1° Nat. La Souterraine 4.460 oude

Op de voorlaatste klassieker van het vluchtseizoen 2009 gingen nog een mooi getal oude duiven de mand in, welgeteld 4.460 stuks. De oude duiven en jaarlingen vlogen voor het eerst dit seizoen samen in één en dezelfde nationale dubbeling, in de gezamenlijke categorie ‘oude duiven’. Het was uitstekend vliegweer, en er stond een nauwelijks voelbare veranderlijke wind variërend tussen oost en ...