Zoeken

Adverteren op PIPA

Waarom adverteren op PIPA?

  • www.pipa.be is wereldwijd de drukst bezochte website over de duivensport.
  • Dagelijks bezoeken gemiddeld 25.000 mensen onze website, die samen ruim 200.000 pagina’s per dag bekijken.
    Een gemiddelde bezoeker brengt bijna 8 minuten per keer door op PIPA, ruim voldoende tijd om ook uw advertentie te zien!
  • PIPA’s website bereikt de hele duivenwereld, elke dag opnieuw krijgt PIPA bezoekers uit meer dan 200 verschillende landen.
  • Een advertentie op het internet kan een veel betere prijs/kwaliteitsverhouding leveren dan een gedrukte advertentie: u bereikt een veel breder publiek. Welk gedrukt medium wordt 25.000 keer gelezen? Wij bereiken 25.000 lezers, en dat elke dag opnieuw.
  • Achter PIPA gaat een volwassen bedrijf schuil, met een wereldwijd netwerk in de duivenwereld.

 

Onze werkwijze

Samen met u bekijken we welk type banner(s) en welke looptijd het beste past bij uw wensen.

Uw banner kan linken naar uw eigen website, of naar een document (bv. PDF) dat wij voor u op het internet plaatsen. Het grafisch ontwerp van uw banners kunnen we ook voor u verzorgen.

Wij doen u een prijsvoorstel, na uw akkoord gaan we van start met de productie van uw campagne.

Na ontvangst van uw betaling kan uw campagne starten, vanaf dan is/zijn uw banner(s) zichtbaar voor bezoekers van onze website.

 

Een greep uit het aanbod

In onderstaande afbeelding ziet u een aantal mogelijke standaardlocaties waar u kan adverteren.

Korte campagnes

Indien u uw evenement, promotie, ... in de kijker wil zetten, is een korte campagne ideaal. Adverteren bij ons kan reeds vanaf 1 dag!

De vaakst verkochte korte campagne is de "banner frontpage" met een niet te missen formaat van 450x80 pixels. Deze kost 200 EUR (excl. BTW) voor 1 dag en 100 EUR per bijkomende dag. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie!

 

Permanente campagnes

Indien u op langere termijn naamsbekendheid wenst uit te bouwen, kiest u best een permanente campagne. Deze boekt u per jaar en kan jaarlijks naar wens verlengd worden.

Wij bieden mogelijkheden vanaf 1700 EUR per jaar (excl. BTW). Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie!

 

Wat onze klanten zeggen

“ Op PIPA adverteren was een fantastische beslissing: meer dan 3.600 bezoekers in een week tijd! We hebben nu talloze aanvragen en opportuniteiten voor distributie wereldwijd, waaronder van een PIPA agent :) Zeer goede return on investment! ”

Cristiano Paltrinieri, www.wonderpigeon.com
 

“ Ik moet eerlijk zijn dat de publiciteit ook veel beter is via PIPA dan in de tijdschriften, die veel liefhebbers niet meer nemen of dan toch de publiciteit niet lezen. We hadden zelfs klanten van Parijs, die het de zaterdagmorgen gezien hebben, in hun auto gesprongen zijn en een hokje zijn komen halen! ”

Sonja Saverwyns, www.demster.be

 

Contacteer ons

Wij helpen u graag verder! U kan ons bereiken via de contactpagina of via e-mail op agp e.abvnsptii@eird.