De Zwaluw & EDL

  • 41 volgers

info Aartrijke

INFO uit AARTRIJKE

 

Losse flodders d.w. z. helemaal niet zeker !!!

 

  • De start van het duivenseizoen wordt voorzien voor 20 maart voor Belgiëvluchten.
  • Vanaf april zou men Frankrijk binnen mogen en zou vanuit Arras kunnen gestart worden.
  • Mogelijks zijn er enkel leervluchten voorzien zolang de horeca niet opent.

 

 

Zeker te doen !!!

 

1/ Alle duiven van het hok moeten VERPLICHT ingeënt worden voor PARAMYXO. d.w.z. Niet enkel alle speelduiven, maar ook alle kweekduiven.

 

2/ Zoals andere jaren moeten noodkoppelingen in orde gebracht worden tegen de volgende wedstrijddeelname. Indien dit niet op tijd is gedaan, word je alvast uit de uitslag genomen en is er een boete van 25 € per duif die betaald moet worden aan de KBDB. Het lokaal die zich schuldig maakt, zal bestraft worden met en boete van 375 € per overtreding. (dit kunnen wij missen)

 

3/ Alle duiven op het hok moeten VERPLICHT gemuteerd zijn op uw eigen naam. Deed je op één of andere bonverkoop een aankoop of wisselde je uit met bevriende liefhebbers, vergeet dat dan niet in orde te brengen.

Hoe kan dat ? Je bezorgt

  • een ingevuld mutatieformulier (te verkrijgen bij Anna) + de eigendomskaartjes van de te muteren duiven stuur je zelf op naar K.B.D.B. Gaasbeeksestenweg 52-54 1500 HALLE. Na betaling van je ontvangen faktuur worden jouw eigendomskaartjes teruggestuurd.
  • een kopie van je lidkaart 2021 + een ingevuld mutatieformulier  (te verkrijgen bij Anna) + de eigendomskaartjes van de te muteren duiven + het passende geldbedrag (2 € per duif) bezorg je op één of andere manier aan een mandataris. De eigendomskaartjes worden u later terugbezorgd.
  • een kopie van je lidkaart 2021 + een ingevuld mutatieformulier  (te verkrijgen bij Anna) + de eigendomskaartjes van de te muteren duiven + het passende geldbedrag (2 € per duif) bezorg je aan Anna. Ik doe de rest voor jou.

 

Weetje !

 

De provinciale kampioenendag 2021 wordt voorzien voor zondag 7 november 2021 in de Salons De Vrede te Ichtegem.

 

Kampioenendag 2020

 

De kampioenengelden, de ereprijzen, de trofeeën, de foto's, enz zullen op een zondagvoormiddag worden uitgereikt van zodra het lokaal weer opengaat. Welke zondag het wordt, zal later bepaald worden. Nog even geduld …...... Hou vol !

 

Nieuws: Heet van de naald !

 

Bakjes + lijst + eventueel voldoende goede chipringen kunnen binnengebracht worden om te koppelen bij Anna en Ivan na telefonische afspraak op GSM nr 0478/99 87 48 (Anna)

 

Je kan ook rechtstreeks contact opnemen met Jean-Pierre op GSM nr 0497/13 88 33

 

Overlijden

 

Langs deze weg wil ik U ook nog het overlijden meedelen van ons lid Gilbert Coolsaet uit Vlissegem. Hij werd 83 jaar. In naam van de besturen, de medewerkers, de liefhebbers en de lokaalhouders heb ik een rouwkaartje met onze oprechte deelneming gestuurd.

 

Tot later

Anna en Ivan