De Arend

  • 76 volgers

voorbieden bonverkoop + covid safe info

Beste sportvriend,

 

We gaan de rechte lijn in van onze prachtverkoop ten voordele van “De Arend” Rekkem met aanbiedingen van liefhebbers die naam en faam hebben in onze duivensport.

 

In deze verkoop heel wat schenkingen van INTERNATIONALE- en NATIONALE WINNAARS, NATIONALE ASDUIFWINNAARS- en KAMPIOENEN en van talrijke gerangschikten in de NATIONALE- en K.B.D.B.-kampioenschappen en andere hoog aangeschreven rankings.

 

Verder ook aanbiedingen van PROVINCIALE WINNAARS en KAMPIOENEN en liefhebbers die een vooraanstaande rol spelen in het duivengebeuren. Kortom een resem schenkingen met een hoog kwaliteitslabel.

 

Nog tot morgenavond, donderdag 04 november 20.00 uur, loopt het voorbieden op deze verkoop van “DE AREND” REKKEM op www.bonnenverkoop.be

 

Op VRIJDAG 05 NOVEMBER vanaf 19.30 uur worden in een EINDVERKOOP de schenkingen definitief toegewezen. Deze zal plaatsvinden in ons vertrouwde lokaal “DE SCHOOL GULDENSPORENCOLLEGE” Campus GULLEGEM, gelegen aan de Oude Iepersestraat,65 te 8560 Gullegem (op 100 m van Afrit 9 op de R8 Kortrijk).

De duiven zijn  er te bezichtigen vanaf 18.00 uur.

 

De hoogste bieder, aanwezig in de zaal, krijgt er een verrassingspakket bovenop.

 

AANDACHT!!!

Wegens de opgelegde COVID-19 maatregelen zal de zaal ENKEL toegankelijk mits het voorleggen van een GELDIG COVID SAFE TICKET (hetzij digitaal of afdruk).

 

We danken bij deze nogmaals de schenkers voor hun milde geste naar onze vereniging en onze liefhebbers toe.

Uiteraard ook dank aan allen die een bod hebben uitgebracht en misschien nog zullen doen, aan de gelukkigen die één of meerdere schenkingen konden bemachtigen en wensen hen veel succes met hun nieuwe aanwinsten.

 

Ook belangrijk om weten: de inkomsten bij onze vereniging “De Arend” gaan voor een goede werking van de maatschappij, maar vooral naar de liefhebber  zelf via het aanbieden van mooie prijsvluchten en kampioenschappen, gratisprijzen en regelmatig een”extra”....

 

Daarom dank aan allen die ons genegen zijn!!!

 

Sportieve groeten,

 

Frederik Bracke,voorzitter “De Arend”

 

 

Verkoop loopt op    www.bonnenverkoop.be

 

Liefhebbers kunnen hun HOKLIJST 2022 op de verkoping afgeven.