Zowel de Jewels Of the Sky November als de ronde jonge duiven van Vandenheede Freddy & Jacques eindigen met absolute topgemiddeldes!

Eerst was er de veiling van 38 jonge duiven van Freddy & Jacques Vandenheede, ze brachten een streng geselecteerde groep van 38 jonge duiven in de veiling. Een spervuur aan biedingen kwam los de laatste 10-15 minuten van de veiling…

Er werden jonge duiven verkocht voor 4.200 EURO naar Marc de Cock-België, 3.600 EURO naar Hiroshi Miyashita-België, 2 jongen van 3.200 EURO beiden naar Jose Marin Hernandez-Spanje, 2.500 EURO naar Xiu Lin-China, 2.400 EURO naar Great Wall-China, etc… Het gemiddelde voor de 38 jonge duiven kwam op 1.600 EURO/duif, wat een totaalbedrag betekent van ruim 60.000 EURO!

Later op de middag eindigde de 3e Jewels of the Sky veiling van deze winter. Volgende liefhebbers brachten enkele echte toppers: Piet van de Merwe, Horst & Frank Sander, Eric Berckmoes, Marc de Cock, Jespers-van der Wegen en Maurice & Gregory Casaert. Enkele uitschieters waren o.a. de dochter van Eagle Eye, deze jonge duif werd aangeboden door Marc de Cock en werd voor 10.000 EURO verkocht aan Danny Roelandt, alle 12 duiven aangeboden door Marc de Cock werden samen verkocht voor ruim 30.000 EURO. Het allerlaatste kind dat werd verkocht uit het superkoppel van Jespers-Van der Wegen was eveneens een topper en werd verkocht voor maar liefst 6.400 EURO naar Eiji Takahashi uit Japan. Ook Eric Berckmoes deed iets speciaal voor de Jewels of the Sky en bracht het laatste kind dat ooit zal verkocht worden uit Sprint X Babette en deze duif verhuist naar Great Wall in China voor 5.200 EURO. Ook Piet van de Merwe bracht een prachtige selectie en haalde maar liefst 21.200 EURO voor 10 duiven!  De Jewels of the Sky November deel 1 eindigt alles samen op maar liefst 1.950 EURO/ duif voor 54 duiven!

Enkele van de topduiven die werden verkocht: