Win een kind uit een volle broer Porsche x Miss Tarzan (PEC) in de PIPA-kerstquiz - LAATSTE DAG

Het is weer tijd voor de PIPA kerstquiz. Het PIPA Elite Center schenkt de winnaar een duif en niet de minste: een kind uit een volle broer Porsche x Miss Tarzan. Een kleinkind dus van het iconische kweekkoppel Wacko Freddy x Lieve.

Raad en win!

Maak jij graag kans op een jong uit deze toplijnen van het PIPA Elite Center? Raad dan hoeveel de 9 duiven van Peter Janssen (DE) in de veiling die momenteel van hem loopt, op zullen leveren. Vul dit formulier in en raad hoeveel de totale opbrengst van zijn veiling zal bedragen na afloop op zondag 29 december.

Zowel geregistreerde als niet-geregistreerde gebruikers kunnen deelnemen. Let wel: per liefhebber kan slechts één keer deelgenomen worden. Gokken van liefhebbers in naam van hun zoon, dochter, vrouw, nonkel, etc. tellen niet mee. Uitzondering hierop zijn liefhebbers die insturen voor familieleden die onder een andere naam spelen en dus ook KBDB-lid zijn. Stuur je toch in in naam van familieleden die geen KBDB-lid zijn, dan telt enkel je eerste gok.

BE19-4185114, uit Broer Porsche x Miss Tarzan (zus Dali)

Maak in onderstaande video en foto's kennis met de felbegeerde te winnen duif. Wie weet vervoegt hij begin 2020 wel jouw kweekhok?

 

Bekijk hier de pedigree van de te winnen duif.

Grootmoeder van de te winnen duif is Lieve. Zelf een dochter van de Gladiator x Schoon Witpen Willyke van Bart Geerinckx. Als de moeder van Porsche 911 heeft ze ondertussen een ronduit indrukwekkende schare nakomelingen ter wereld gebracht die hun vlieg- en kweekwaarde reeds bewezen.

Bekijk hier de indrukwekkende referentielijst van Lieve.


Lieve en Wacko Freddy, de grootouders van de te winnen duif.

Het reglement

  • Wie het juiste totaalbedrag van de veiling van Peter Janssen raadt of dat bedrag het meest benadert, wint de prijs. Is er een gelijke stand, dan wint de persoon die het eerst ingestuurd heeft.
  • Er mag maar één gok per liefhebber ingestuurd worden. Gokken in naam van familieleden of andere personen zonder dat die lid zijn van een nationale duivenbond zijn niet geldig. Doe je het toch, dan telt enkel je eerste gok mee.
  • Deelnemen kan enkel en alleen door het formulier in te sturen waarop het adres, de contactgegevens en het gegokte bedrag opgegeven zijn.
    Noot: Gelieve enkel en alleen cijfers te vermelden en niet "euro" of "EUR" erop te laten volgen.
  • Formulieren kunnen worden ingezonden tot uiterlijk zaterdag 28 december 2019 23.59 uur.
  • De winnaar kan zijn duifje gratis laten verzenden of bij PIPA komen ophalen.

Succes!