Win een jonge duif 2022 van het PEC met de PIPA kerstquiz!

In het verleden organiseerde PIPA in de kerstperiode al vaker een PIPA-kerstquiz. Ook in 2021 maak je weer kans op mooie prijzen, met als hoofdprijs een duif van het PIPA Elite Center!

Ook het PIPA Elite Center deelt tijdens deze eindejaarsperiode graag geschenken uit. De winnaar van deze kerstquiz wordt de eigenaar van een nog te kweken jonge duif 2022. Zeer gewilde duiven uit een hok van wereldklasse. Dat werd het voorbije seizoen nog maar eens bewezen getuige deze uitgebreide reportage met de hoogtepunten van het voorbije vliegseizoen.

Doe mee en win!

Maak jij graag kans op een jonge duif uit de toplijnen van het PIPA Elite Center? Raad dan hoeveel de 8 duiven van het PEC op zullen leveren na afloop van de veiling op zondag 26 december 2021. Vul het formulier in en maak kans op een duif (eerste prijs). Maar ook wie net naast de hoofprijs grijpt, hoeft niet met lege handen achter te blijven. Voor de tweede prijs voorzien we een PIPA pakket t.w.v. 200 euro. De derde prijs is een PIPA pakket t.w.v. 100 euro.

Zowel geregistreerde als niet-geregistreerde gebruikers kunnen deelnemen. Let wel: per liefhebber kan slechts één keer deelgenomen worden. Gokken van liefhebbers in naam van hun zoon, dochter, vrouw, nonkel, etc. tellen niet mee. Uitzondering hierop zijn liefhebbers die insturen voor familieleden die onder een andere naam spelen en dus ook KBDB-lid zijn. Stuur je toch in in naam van familieleden die geen KBDB-lid zijn, dan telt enkel je eerste gok.

Het reglement

  • Wie het juiste bedrag van de totale omzet van de veiling van het PIPA Elite Center raadt of dat bedrag het meest benadert, wint de prijs. Is er een gelijke stand, dan wint de persoon die het eerst ingestuurd heeft.
  • Er mag maar één gok per liefhebber ingestuurd worden. Gokken in naam van familieleden of andere personen zonder dat die lid zijn van een nationale duivenbond zijn niet geldig. Doe je het toch, dan telt enkel je eerste gok mee.
  • Deelnemen kan enkel en alleen door het formulier in te sturen waarop het adres, de contactgegevens en het gegokte bedrag opgegeven zijn.
    Noot: Gelieve enkel en alleen cijfers te vermelden en niet "euro" of "EUR" erop te laten volgen.
  • Formulieren kunnen worden ingezonden tot uiterlijk vrijdag 24 december 2021 17:00 uur.

Veel succes!