West Vlaamse Jeugdclub wordt nieuw leven ingeblazen

Zoals u reeds al dan niet kon bemerken werd er sinds kort werk gemaakt van een nieuw bestuur voor de vroegere West-Vlaamse Jeugdbeweging. Om alle perikelen van vroeger van tafel te vegen, werd er onder toezicht van de KBDB en de KBDB PE West-Vlaanderen voor geopteerd om een volledig nieuw bestuur en nieuwe club op te richten, de West-Vlaamse Jeugdclub.


Bestuur West-Vlaamse Jeugdclub (ondervoorzitter Bjorn Himbrecht en bestuurslid Kurt De Keyser ontbreken)

Wij  bieden aan de leden van de Jeugdclub volgende zaken aan:

  • Gratis kampioenschap met meer dan €1.000 aan prijzengeld (wie deelneemt, ontvangt een prijs)
  • Daadwerkelijke begeleiding voor de leden. In het verleden werd daaraan niet altijd voldaan. Daarom gooien we dat nu volledig over een andere boeg en zijn de bestuursleden van de West-Vlaamse Jeugdclub verspreid. Zij hebben elk een aantal leden onder hun hoede die zij in de loop van het seizoen zullen contacteren en waar nodig met raad en daad bijstaan.
  • Bij diverse firma’s kunnen kortingen worden verkregen bij het aankopen van duivenartikelen, hokken of voeding. Voor meer info kunt u terecht op onze nieuwe site www.duivensportwestvlaamsejeugd.be.
  • Ook duivenmaatschappijen werden gevraagd hun duit in het zakje te doen en leden te steunen. Die maatschappijen kan men ook op onze website terugvinden.

Indien u vragen hebt, aarzel niet om met ons contact op te nemen.

Uw lidmaatschap kan u aanvragen via Westvlaamse.jeugdclub@hotmail.com.