Waar zijn de duiven uit Châteauroux gestrand?

Na de rampvlucht uit Châteauroux van afgelopen weekend is de vraag die iedereen zich stelt: waar zijn onze duiven zoal gestrand? Dat hopen wij samen met u uit te vinden. Daarom roepen we alle liefhebbers die al een telefoontje gekregen hebben over hun opgevangen duif op om de locatie van hun verloren duif aan ons door te geven.

Hoe? Reageer onderaan dit artikel en vermeld de plek waar uw duif opgevangen is. Wij voegen de locatie dan toe op onderstaande kaart. Zo krijgt duivenminnend België een overzicht van waar onze duiven allemaal verspreid zitten, aangegeven door de groene ballonnetjes - als de duiven überhaupt aangemeld worden ...

U kan ook altijd uw naam en woonplaats in de reactie vermelden. Zo kunnen de liefhebbers die in dezelfde regio verdwaalde duiven zitten hebben met u eventueel een gezamenlijke ophaaldienst organiseren zodat u uw duiven toch nog recupereert.

Reacties over de lossing zelf of over de persmededeling van de KBDB kunnen worden geplaatst onder de artikels die daarover reeds verschenen. De reacties onderaan dit artikel mogen enkel over de locatie van verdwaalde duiven gaan.