Waag je kans met de PIPA-quiz n.a.v. de veiling van Gaby Vandenabeele

Op maandag 29 oktober gaat de sensationele veiling van grootmeester Gaby Vandenabeele van start. Op 10, 11 en 12 november valt dan definitief het doek over deze wereldwijd bekende duivenkolonie. Naar aanleiding van de veiling van Gaby Vandenabeele organiseert PIPA een speciale quiz!

Menig duivenliefhebber in binnen- en buitenland kijkt ondertussen reikhalzend uit naar de start van deze legendarische veiling. Gaby Vandenabeele stopt met de duivensport omwille van gezondheidsredenen en zo komt de volledige kolonie onder de veilinghamer…

Wat kan je winnen?

Het PEC schenkt voor deze unieke gelegenheid een jonge duif uit een broer van niemand minder dan PEC-kweekicoon Porsche 911. Bovendien is het duifje een kleinkind van het BE15-4013198. Deze duivin is een dochter van Fyther x Gloria en dus een 100% Vandenabeele duif. Uit deze Vandenabeele-duivin, gekoppeld aan de ‘Son Nikolaas’ kwam met het BE16-4129169 een excellente vliegduivin. Zij won onder meer de 11e Nat. Libourne 3.950 d, 59e Nat. Jarnac 5.117 d, 110e Nat. Argenton 22.712 d en was in 2017 de 2e beste jaarling over drie vluchten op de fond!

Kortom topkwaliteit met illustere namen als Geerinckx, PEC en -uiteraard- Gaby Vandenabeele in de pedigree.


Wacko Freddy en Lieve, grootouders van het te winnen duifje!

Waag je kans via het webformulier

Om kans te maken op onze hoofdprijs, moet u de totale opbrengst van de gehele veiling (iets meer dan 800 duiven) van Gaby Vandenabeele raden. Vul het webformulier in met naast uw gok ook uw contactgegevens. Deelnemen doe je door tijdig in te sturen, vóór maandagmiddag 29 oktober 2018 om 12 uur (CEST!). Deelname is enkel geldig via het webformulier! Voor de volledigheid geven we u ook nog het reglement mee:

  • Wie de juiste totale opbrengst van de veiling van Gaby Vandenabeele raadt of die het meest benadert wint de prijs.
  • Bij een gelijke uitslag wint de bezoeker die zijn of haar eindtotaal het eerst doorgegeven heeft.
  • Er mag maar één gok per liefhebber ingestuurd worden. Gokken in naam van familieleden of anderen zonder dat die hun eigen lidnummer hebben bij de KBDB zijn dus niet geldig. Neemt u toch meerdere keren deel, dan telt enkel en alleen uw eerste gok.
  • Deelnemen kan enkel en alleen door het formulier in te sturen waarop het adres, de contactgegevens en het gegokte bedrag opgegeven zijn.

Succes!