Vriendenkring der Meetjeslandse duivenliefhebbers stelt kampioenenviering andermaal uit

Het bestuur ‘Vriendenkring der Meetjeslandse duivenliefhebbers’ heeft de beslissing genomen om de kampioenenhulde, die voorzien was voor zondag 6 februari, opnieuw niet te laten doorgaan.

Gezien de huidige hoge Coronacijfers zien wij ons als Bestuur ‘Vriendenkring der Meetjeslandse duivenliefhebbers’ genoodzaakt, mede ter bescherming van ons allen, om onze geplande kampioenenviering van zondag 6 februari  te annuleren.

We hadden dit alles graag anders gezien , en keken samen met u uit naar onze samenkomst. Maar de hoge aantallen Covid-19 besmettingen  beslissen hier momenteel anders over. En  wij wensen geen onnodige risico's te nemen.

Wij kozen opnieuw een nieuwe datum, zondag 27 maart  2022 om 14 uur in de voetbalkantine te Waarschoot.

We hopen dat we dan allemaal voldoende beschermd zullen zijn , en het virus onder controle is. Samen willen we dan onze kampioenen en alle leden verwelkomen. Met een huldiging van onze kampioenen.

Er is wel geen tentoonstelling van de best geklasseerde duiven. En de gebruikelijke bonverkoop van de kampioenen uit het Meetjesland gaat nu online door. Deze start op zaterdag 15 januari en eindigt op 5 februari 22 uur. Er volgt geen zaalverkoop. Wel nog een spetterende tombola met de zeer waardevolle prijzen van onze sponsoren.

Nota: Graag hadden wij ook op uw hulp gerekend, om  deze leden die over geen e-mail beschikken te informeren. Dank alvast voor uw medewerking!

Met sportieve groeten
Her bestuur