Victoria Falls: zowel veiling als aantal nieuwe deelnames op recordkoers

De Victoria Falls OLR groeide de voorbije jaren uit tot de grootste OLR buiten China. Op dit moment lijkt het er sterk op dat de kaap van de 6000 duiven zal worden overschreden voor komend seizoen, een nieuw record!

Momenteel loopt de veiling van de duiven van de voorbije editie op PIPA. All in One, NL19-1244846, de winnares van Gerard Koopman, staat op het moment van schrijven reeds op een bedrag van 122.000 euro. Voor zover geweten, een recordbedrag voor een duif die ooit in een OLR heeft gevlogen buiten China!

All in One & Pebbles

Ook de eerste asduif van de voorbije competitie blijkt zeer gegeerd: op dit ogenblik werd voor Pebbles, ZA19-MRPF-1235, reeds 87.000 euro geboden! Pebbles werd gekweekt door Jason Brown.

Deelnemen vanuit Europa

Deelnemen aan de komende editie kan nog, maar wees er dan snel bij. De laatste zending vanuit Europa vertrekt volgende week. Contacteer voor maandag 2 november uw agent. Klik hier voor het overzicht van de agenten.

Voor België en Nederland kan je contact op nemen met:

  • Michel Wouters (Vlaanderen en Nederland) – Tel: +32 475 897619
  • Adrien Mirabelle (Wallonië) - Tel: +32 473 454025

Drukke dagen dus voor de Victoria Falls World Challenge Pigeon Race. Want op woensdag 4 november eindigt ook de veiling die momenteel op PIPA loopt.