Overslaan en naar de inhoud gaan

Veiling van alle duiven 2018 en ouder van Norbert & Stefan Ally (Aarsele, BE)

Van maandag 18 tot zondag 31 januari 2021 zal de veiling lopen van alle duiven 2018 en ouder van Norbert & Stefan Ally. Een prachtige verzameling topvliegers en-kwekers komt zo op de verkoopstafel.

Norbert & Stefan Ally staan ieder jaar garant voor een aantal stuntprestaties. Op de nationale vluchten van de grote halve fond en fond zijn ze niet uit de kop van de uitslagen weg te denken. De duiven van Norbert & Stefan bewezen al meermaals om in verschillende weersomstandigheden uit te kunnen blinken. Maar de Ally-duiven zijn toch vooral bekend om hun ‘mordant’. Kopwind en warm weer, in die omstandigheden zijn ze altijd en overal de topfavoriet.

Na alweer een topseizoen in 2020 besloten ze om alle duiven van 2018 en ouder te verkopen. Daaronder dus ook de blikvangers van het voorbije vliegseizoen zoals o.a. New Neymar, 3. Nat. Asduif Fond KBDB 2020 en Aaron Talent, 1. Prov. & 4. Nat. Brive in 2020.

New Neymar, 3. Nat. Asduif Fond KBDB 2020
Aaron Talent, 1. Prov. & 4. Nat. Brive in 2020

Maar ook heel wat andere kleppers komen in veiling. Zoals topkweekster Sister Belle maar ook onder andere Neymar Junior, Nestpender Gueretje, Schumi Junior, Nestpender Lucas en vele andere topduiven waarvan er hieronder een deel reeds te bezichtigen zijn.