Uitnodiging kijkdag Arie Dijkstra (Oudwoude, NL)

Spannende tijden breken aan voor de Nederlandse duivensport één van de meest succesvolle allround kolonies die ons land rijk is zal binnenkort (start 7 februari 2012) onder de veilinghamer komen.

Vol overgave kijkt onze duivenwereld uit naar deze verkoop. Arie Dijkstra zal zijn gehele hokbestand verkopen (m.u.v. duiven 2011 en 2012). En hiermee zal één van de meest gevreesde maar ook geprezen allround duivenkolonies van Nederland een nieuw onderkomen gaan vinden. Om u de mogelijkheid te geven hoe geweldig deze duiven in de hand zijn willen wij u namens de Fam. Dijkstra uitnodigen voor een kijkdag. Een dag waarop u kunt kennismaken met deze krachtige allrounders.

Voor wie:
Deze kijkdag is voor iedereen die geïnteresseerd is in de Dijkstra duiven. Of dit nu vitesse of overnacht spelers zijn. Kopvliegers en NPO-winnaars in elke discipline zijn aanwezig. Grijp deze kans om uw hokbestand te vergroten maar beter nog, te verrijken!

Algemene info kijkdag van Arie Dijkstra:
Datum:       zaterdag 11 februari 2012
Van:           13:00 uur
Tot:            17:00 uur
Adres :       (Let op! De kijkdag word op locatie gehouden bij vader E.A. Dijkstra,)
                   Pastorijehof 31
                   9294 KB  Oudwoude
                   (The Netherlands)

Wij willen u vragen uw aanwezigheid vooraf te bevestigen via Vincent van de Kerk, dit kunt u doen door een mail met naam te sturen naar vincent@pipa.be. U zult dan op de gastenlijst gezet worden.