Turnhoutse Fondvrienden vierden vorig weekend zijn kampioenen

Dat ze hun kampioenen bij de Turnhoutse Fondvrienden op een net iets andere manier vieren dan in de andere lokalen was ook dit jaar weer te merken. Massa's prijzen en een 'afterparty' om u tegen te zeggen!

Rond 15u30 genoten een 135-tal mensen van een Chinees buffet, dit buffet werd gevolgd door een tombola met wel 800 prijzen: o.a. 35 zakken duivenvoer waar de Turnhoutse club hun sponsors Vanrobaeys en Wim Ceusters hartelijk voor wensen te bedanken.
Ondertussen waren er al een hoop liefhebbers toegestroomd die graag wensten mee te dingen naar de mooie bons die daar geveild werden en de kampioenen wensten te feliciteren. De verkoop van de eerste 60 bons was op net geen uur afgehandeld waarna er een pauze volgde met 350 koffiekoeken en worstenbroden die geschonken waren door Jan & Marleen Broeckx.

Na de pauze was het tijd om de kampioenen te huldigen.


Turnhoutse Fondvrienden die een eerste prijs in een kampioenschap hebben gewonnen.


Eerste 5 asduifwinnaars


De 9 provinciale winnaars kregen een fles cava aangeboden.


De alg. kampioen grote fond Struyfs Wim&Jef – de alg. kampioen kleine fond en tevens keizer Van Oeckel Bart&Nance – 2de alg. kampioen kleine fond Broeckx Niels en 3de alg. kampioen kleine fond Habraeken-Ducheyne

Hier kan je alle uitslagen van de kampioenen van de Turnhoutse Fondvrienden nog eens nalezen.

Deze huldigingen werden gevolgd door een knaloptreden van Bart Gillis, Jolien Vermeiren en Bart Van Oeckel als Imitators van André Hazes.  De afwezigen hadden ongelijk!

Er waren nog 49 bons in de aanbieding die rond half tien allemaal aan de man waren gebracht, deze verkoop werd afgesloten met een mooi gemiddelde van €160/bon.  Na de verkoop volgde nog de trekking van de hoofdprijs van de tombola (droogkast) en een afsluitend dankwoord naar alle helpers, schenkers en kopers van de bons.

Voorzitter van de club en gastheer van de avond Bart Van Oeckel gaf het startschot van de afterparty die tot in de vroege uurtjes heeft geduurd.  Blijkbaar is het thema voor de kampioenendag 2014 diezelfde nacht al bedacht: het zal een foute party worden met als dresscode pink.  Uw reporter van dienst heeft al een outfit ter beschikking voor Bart Van Oeckel! Hieronder nog een foto impressie van hoe de kampioenen in Turnhout worden gevierd. Kijken op eigen risico…