Sta wekelijks in de kijker via Mooie Prestaties België en Nederland

Terwijl we vorig jaar nog aangename temperaturen voorgeschoteld kregen bij de start van het vluchtseizoen, is het nu wat wachten op beter duivenweer in het weekend. Toch wordt in sommige streken al volop gespeeld en dus kan Mooie Prestaties niet achterblijven. Vanaf 30 maart prijken de beste Belgen en Nederlanders van het weekend weer op onze site.

Internationale uitstraling

Het concept van Mooie Prestaties is intussen over gans de duivenwereld bekend: elke liefhebber die aan onze strenge criteria voldoet, kan zijn of haar resultaat op PIPA laten bewonderen op onze meertalige website, in het Nederlands, Frans, Duits, Engels en Chinees. We schrijven streng, want net zoals op elk hok wordt ook bij ons het kaf van het koren gescheiden. We merken immers dat veel prestaties de publicatiedrempel halen, maar dat er nog een pak meer níét over die lat geraken. Daarom blijven we voor 2015 aan onze criteria van vorig seizoen trouw. Die voorwaarden kunt u ook vinden bij de webformulieren die u moet invullen om uw algemene prestatie of de prestatie van uw topduif op PIPA te plaatsen:

Wees snel en duidelijk

Eens het seizoen gestart is, gaat het aan een rotvaart door tot september. Om het nieuws actueel te houden, berichten wij elke week de prestaties die het weekend ervoor neergezet werden. Daarom moet u vóór elke dinsdagmiddag 12 uur inzenden, wil u worden opgenomen. Hoe? Zoals hierboven vermeld, neemt u deel via een webformulier. Enkel prestaties die door uzelf via het formulier ingezonden zijn, komen voor publicatie in aanmerking. Bent u te laat? Voeg dan uw prestatie alsnog toe onder Reacties. Even belangrijk is dat uw gegevens volledig en correct zijn. Is dat niet het geval, dan wordt uw prestatie helaas niet vermeld. Worden er vluchten uitgesteld, dan passen wij onze deadline ook aan zodat u genoeg tijd heeft om ons van alle nodige informatie te voorzien.

Iedereen gelijk voor de wet

Omdat het elke week ploeteren is om in de honderden uitslagen uitblinkers te vinden, bieden we iedereen de kans om zelf hun prestatie onder de aandacht te brengen. Vitesse, midfond, fond of zware fond, liefhebbers op elke afstand zijn welkom. Of zij nu 5 of 150 duiven in hun vliegploeg hebben. Natuurlijk verschillen de criteria naargelang van het aantal ingezette duiven, maar de oever halen, is voor allen moeilijk. Dat het evenwel loont, bewijzen de 12.000 kliks voor elke publicatie van Mooie Prestaties.

Onbekend is onbemind

Met de negativiteit die in de duivensport vaak heerst, zullen velen zeggen dat eigen lof stinkt. Maar wat is er mis met trots zijn op een goede prestatie? Of haalt u er geen voldoening uit als mensen u aanspreken op uw goede prestaties? Mogelijk is dat omdat ze u bij gezicht niet kennen. Voeg daarom bij elke prestatie een foto van uzelf toe. Met een mooie, liggende foto van 450 px breed en 315 px hoog (of hoger in diezelfde verhouding) verschijnt u bovenaan de homepage. Een foto van uw topduif insturen kan natuurlijk ook als u liever uw kampioen in de kijker zet.

Kleine moeite, groot plezier

U bent liever lui dan moe? Perfect. U bezorgt ons in enkele muisklikken uw prestatie en foto via het webformulier, wij doen voor u de rest. Een propere, duidelijke oplijsting van uw resultaten of die van uw topduif, een leuke foto erbij en het afgelijnde geheel wordt gepresenteerd aan duizenden collega-liefhebbers overal ter wereld. Week na week, in maar liefst vijf talen. Waar wacht u nog op?