Sponsorgroep 3 Provincies

Aan alle duivenliefhebbers van de “3 provincies”, zijnde Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg. De meesten onder jullie zullen waarschijnlijk al wel van “Sponsorgroep 3 provincies" gehoord, of zelfs meegedaan, hebben.

“Sponsorgroep 3 Provincies" wil met haar initiatief de duivensport proberen te promoten en de liefhebbers van 3 provincies (Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg) de kans geven om voor héél weinig euro’tjes een (heel) deel van hun voederonkosten terug te verdienen …

Wel ook voor ons was 2020 een jaar van wel… niet… wel… niet!

En toch… Voor ons ligt vandaag een voorstel 2021 van een kalender voor de vluchten waar het bij ons om draait. Zijnde: grote HAFO ouden en jaarduiven (Bourges , Chat. …), grote HAFO jonge duiven (zelfde vluchten) en fond (Limoges, Valence, Tulle …).

Zelfs voor de Marathon (Agen, Barcelona, Narbonne, Perpignan) hebben we een  voorstel op papier.

Het ganse programma, zijnde de 3 verschillende kampioenschappen, te weten O en Ja grote HAFO,  O grote HAFO en O (+JA ) fond + marathon, gaan…  normaal GEWOON… door.

Ook de bekende “ 3-provincie-races “ in de verschillende categorieën gaan door . Ja , zelfs de “speciallekes" als daar zijn: Beyers speciaal (Bourges I en II) , Bricon , Marathon Special  (Bonnenverkoop.be) en Narbonne special JAARDUIVEN zullen verspeeld worden. We hebben er voor 2021 voor deze categorie nog een “dessertje" aan toe gevoegd. Perpignan oude duiven wordt een evenement voor de mannen van de lange afstand. Er is op deze vlucht net hetzelfde te winnen als op Barcelona, Narbonne en Agen Jaarlingen. Dus ook hier met 1e -2e of 3e get duivenzakken te winnen en met 1e get een heuse bon voor overnachting met 2 personen  in de voortreffelijke B &B Laurus te Ieper. 

We beseffen héél goed dat de start er verschrikkelijk vlug zal zijn en dus hebben we besloten, eigenlijk MOETEN  besluiten, om dit jaar geen papieren versie van al deze evenementen te laten (te kunnen laten) drukken. MAAR   … IEDERE liefhebber met een e-mail adres krijgt het ganse programma thuis gestuurd!

Wel zullen ALLE FOND LOKALEN  in de 3 provincies een uitgebreide versie krijgen om alles kenbaar te (kunnen ) maken aan hun leden en alle geïnteresseerden.  Moesten er toch liefhebbers zijn die vinden dat ze te weinig weten over dat alles , gelieve gewoon een seintje te geven aan één van de 3 bestuursleden en je gaat op je wenken bediend worden .

Voor 2021 zijn er een aantal , meestal kleine , wijzigingen in het verspelen van die méér dan  40 TON  duiveneten en duivenproducten . De prijs per categorie blijft in alle geval gelijk , geen corona-opslag of iets dergelijks , nee , € 25 per categorie en je bent alvast lid van “ sponsorgroep 3 provincies “ en je kan van alle dingen genieten. ( onze Bonnenverkoop heeft dit inderdaad mogelijk gemaakt ) en dus nogmaals een dikke dank-je-wel aan alle schenkers en kopers ! en aan Eef en Ulrich voor de voortreffelijke samenwerking.

De categorie O + JA  grote HAFO wordt  2 verschillende kampioenschappen met aparte klassementen en aangepaste prijsverdeling (was in 2020 eigenlijk ook al). Ook bij de jonge duiven grote HAFO wordt er een wijziging voorgesteld. Niet alleen de EERSTE 20 liefhebbers , maar ook de 10 LAATSTEN  gaan duiveneten kunnen verdienen . Hetzelfde ongeveer voor de ouden op de fond waar er op elke vlucht ook achteraan duiveneten te verdienen valt. (ook al grotendeels zo in 2020; alleen komen er nu nog vluchten bij en dus nog meer kansen)

De “ 3 prov. races“ blijven ook onderdeel uitmaken van ons aanbod en ook in 2021 kan (moet) de liefhebber zelf kunnen kiezen welke 4 ouden, 8 jaarduiven, 15 jonge duiven 

ZE GRATIS INSCHRIJVEN VOOR DE VLUCHTEN; op de fond zijn het 6 oude duiven GEEN JAARLINGEN

die je kan uitkiezen

Ook nu zijn de prijzen echt om van te snoepen (in duiventermen natuurlijk).

Om af te sluiten … een proevertje om iedereen te overtuigen om deel te nemen aan een echt wel schappelijke prijs … 2019 … gewaarborgd … € 25000;   2020 … gewaarborgd … € 30000 (of meer), en nu een waarborg van om en bij de € 35000 (dat hangt af van het aantal deelnemers)

En … om definitief te eindigen nog wat praktische info.

Alle info zal te vinden zijn op onze website http://www.sponsorgroep3provincies.com        Inschrijven kan via het formulier op de website.

Ook via social-media (Carlo Vandeweyer)

Voor alle “dringende" en ook minder-dringende vragen blijven we steeds paraat;

Marc Vlaeminck, voorzitter, 016/69.62.69 vlaeminckmarc@skynet.be

Carlo Van de Weyer, systeembeheerder, 0496723635 vandeweyer.carlo@telenet.be

Raf Luyckx, secretaris, 014/58.77.47 miekematheve@gmail.com

PAS OP INSCHRIJVEN TOT INKORVING           

Begin: Grote HAFO ouden en jaarduiven: BOURGES I   29 mei 2021  

OOK RINGNUMMERS ten laatste bij de inkorving op donderdag 27 mei.

Begin: FOND + MARATHON LIMOGES I  van 12 juni

OOK RINGNUMMERS  ten laatste bij de inkorving op woensdag  9 juni

Begin:  JONGE DUIVEN   BOURGES  van 31 juli

OOK RINGNUMMERS  ten laatste bij de inkorving op  donderdag 29 juli 

RINGNUMMERS alle reeksen LIEFST doorgeven via de formulieren op de website

 

LIDGELDEN 2021   

Inschrijven kan via formulier op de website http://www.sponsorgroep3provincies.com

Categorie 1 O & Ja grote HAFO   tot 27 mei  = inkorving Bourges

Categorie 2 Jo grote HAFO  tot 29 juli = inkorving Bourges II

Categorie 3 O  ( en Ja ) Fond + Marathon tot 9 juni= inkorving Limoges I

Te betalen ( 25 euro per categorie )

Liefst rechtstreeks op rekening “Sponsorgroep 3 provincies" op nummer BE36 7512 0974 7281

Gelieve te vermelden; Nat Lidnr.-Naam-Telefoon - Welke Reeks, met deze gegevens kunnen we normaal elke liefhebber apart bereiken en soms is dat nodig om wat dan ook te verduidelijken!

In alle geval … veel duivensucces in 2021 , maar vooral , en we kunnen het niet genoeg benadrukken hou Jezelf gezond en breng het over aan al je dierbaren!

WIJ DANKEN AL ONZE SPONSORS 2021