Pros Roosen-veiling twee dagen live te volgen via livestream - UPDATE zaterdagavond

Zoals tijdens de verkoping van Jos Thoné zal ook nu de veiling van Pros Roosen volledig te volgen zijn via een livestream. Omdat ook wij leren uit fouten uit het verleden hebben we het aantal gelijktijdig toegelaten kijkers verhoogd waardoor u normaalgezien zonder problemen de veiling zal kunnen volgen.

UPDATE Zaterdag 20u30

De eerste dag van de Pros Roosen veiling is geëindigd op 853.500 euro, met een gemiddelde van 6565,38 euro.

In het begin van de namiddag waren er wat problemen met de videostream door problemen met de satellietverbinding. Rond 15u00 waren de problemen opgelost en speelde de video vloeiend. Om 19u00 sloten we de stream terug af. We verontschuldigen ons voor het ongemak!

Op zondag hebben we terug een videostream om 14u00.


Het enige wat u voor het volgen van de live videostream moet doen, is op zaterdagmiddag rond 14u naar PIPA surfen en op de link klikken. (We zorgen ervoor dat deze groot genoeg is, en u deze dus niet kan missen) Een gewone computer en een stabiele internetverbinding volstaan om de video vlot te kunnen bekijken.

Heel belangrijk is dat u weet dat het enkel mogelijk is om mee te kijken met de biedingen uit de zaal. Het zal niet mogelijk zijn om via de website/video mee te bieden! Wenst u zelf mee te bieden, kom dan zaterdag of zondag naar Thorn in Nederland of bel naar 0032 472 71 77 28. Meer info om opgebeld te worden tijdens de veiling kan u vinden op deze pagina.

BEZICHTIGEN START TELKENS OM 12U, VEILING START OM 14U.

Adres: Zaal "Oad Thoear", Steegputstraat 4 in Thorn (NL)