Poul Staerkaer is PIPA Agent voor Denemarken

Poul Staerkaer is onze nieuwste PiPa-agent voor Denemarken. Poul ziet zichzelf als een "helper" en is bereid om de duivenbehoeften van alle liefhebbers in heel Denemarken te helpen bevredigen.

Poul werd 66 jaar geleden in Denemarken geboren, gehuwd met Ellinor en vader van vier kinderen. Poul is met pensioen en heeft nu pas de tijd om te genieten van zijn vogels. Poul startte met de duiven in 1960 en is momenteel lid van de club Køge die 23 leden telt. Hij  bekleedde reeds verschillende functies binnen de duivensport, waaronder 12 jaar als voorzitter van zijn club. Daarnaast was Poul respectievelijk kampioen Zware Fond en Fond in Kopenhagen in 2001 en 2008. In het algemene kampioenschap in Denemarken eindigde hij twee keer op de 4e plaats. Hij won reeds verschillende kampioenschappen in zijn club en had verschillende regionale vluchtwinsten en werd 1 keer nationaal winnaar.

Zijn deskundigheid binnen de duivensport in Denemarken en zijn professionele ervaring (opgedaan in een carriëre van 45 jaar), zal Poul helpen om een sterke basis op te bouwen voor het reeds sterke PiPa-merk. Service-gerichtheid, betrouwbaarheid en kwaliteitsbewust zijn de belangrijkste kenmerken van Pouls persoonlijkheid en deze eigenschappen passen perfect binnen de PiPa-waarden.

Poul weet dat er nog veel werk is om het PiPa-merk tot zijn volle potentiëel te laten uitgroeien. Maar hij heeft vertrouwen in zijn eigen kunnen om de inwoners van Denemarken de appreciatie voor de "Jewels of the Sky" bij te brengen. Met 50 jaar ervaring zal het niet lang duren alvorens het nieuws zich verspreidt en de inwoners van Denemarken zullen meebieden in de aankoop van de exclusieve PiPa-duiven.