P.M.E. Breeding Stud & Veenstra pigeons zijn de nieuwe eigenaren van All in one

Voor een record bedrag werden P.M.E. Breeding Stud & Veenstra pigeons de nieuwe eigenaren van All in one. Hier zal hij, gekoppeld aan superduiven zoals o.a. Return Flojo en Lena, ongetwijfeld gaan zorgen voor een aantal nazaten waarbij het winnen in het bloed zit
De nieuwe eigenaren van All in one, P.M.E. Breeding Stud & Veenstra pigeons

De eenhoksrace Victoria Falls World Challenge Pigeon Race wordt jaarlijks gehouden in Zimbabwe en is de laatste jaren uitgegroeid tot één van de bekendste en belangrijkste eenhoksraces van dit moment. De finale race van dit jaar werd, onder zware omstandigheden, gewonnen door de NL19-1244846 All in one.

All in one werd gekweekt door niemand minder dan Gerard Koopman. In de schitterende afstamming zien we een aantal kwekers die reeds eerder aan de basis stonden van Nationale winnaars en Asduiven. Zo zien we aan moederskant in de afstamming o.a. Magic Man. Magic Man won de 1e Nat.Reg.N LeMans (15.252 d) en was tevens autowinnaar. Verder zien we in de afstamming Annelies (zus Kleine dirk)  en Zina (2e Nat. Asduif eendaagse Fond 2007). Aan vaderskant zien we de beste lijnen van Noel Peiren (lijn Majoor), Joel Verschoot (lijn Goed Koppel) en Rudy de Sear (lijn 't Goedje)

Zoals u bovenstaand reeds hebt kunnen lezen is All in one voor een recordbedrag aangekocht door P.M.E. Breeding Stud en Veenstra pigeons. Hij zal verhuizen naar de hokken van Veenstra pigeons in Nederland waar hij zal worden gekoppeld aan o.a. Return Flojo zelf, haar directe kinderen haar zusters en de dochters uit haar broers Cartier en Versace en uit haar vader Shamrock Ike. Return Flojo is eigendom van Veenstra pigeons en is een van de allerbeste SAMDPR deelnemers aller tijden die onder andere de 1e Grand average asduif titel 2018 op haar naam wist te schrijven. Een andere koppeling zal zijn met Lena, 1e finale race Golden Algarve 2019 en eigendom van P.M.E. Breeding.

In een exclusieve veiling bij PIPA zullen eind 2021 jongen worden verkocht uit een aantal koppelingen met All in one waarbij ook één uit de koppeling All in one x Lena.