PIPA stelt Ad Fortuin en Jawin van Namen voor als nieuwe agenten voor Nederland

Enkele maanden geleden is PIPA op zoek gegaan naar nieuwe vertegenwoordiging voor Nederland. De interesse voor de vacature was immens. Via een strenge selectieprocedure, in een drietal fases, hebben we beslist samen te werken met Ad Fortuin en Jawin van Namen.

Nederland is voor PIPA een van de belangrijkste markten op het vlak van aanbod van topduiven. Het is voor ons van cruciaal belang dat we ook onze klanten in Nederland de service kunnen bieden waarop ze recht hebben: topservice. Daarom zijn we niet overhaast te werk gegaan, maar hebben we onze tijd genomen voor een zeer degelijke selectie.

Uiteindelijk zijn we uitgekomen bij twee personen, met de heel eenvoudige reden dat we sterk geloven dat beide kandidaten uiterst geschikt zijn voor deze job. Met de aanstelling van Jawin en Ad geloven we bij PIPA dat we klaar zijn voor een nieuwe, heel belangrijke stap in ons bestaan.

De laatste maanden heeft PIPA kunnen rekenen op de fantastische medewerking van Andre Leideman die in naam van PIPA de contacten met de Nederlandse klanten op een uitstekende manier onderhouden heeft. Wij willen Andre hier uitdrukkelijk voor bedanken.

PIPA en Andre Leideman hebben besloten de samenwerking verder te zetten en in de toekomst zal Andre Leideman dan ook op de achtergrond actief blijven voor PIPA als strategisch adviseur voor de Nederlandse markt.

U kunt PIPA Nederland contacteren via nederland@pipa.be of telefonisch op +31 6 44 99 90 73.


Ad Fortuin (midden) met Nikolaas Gyselbrecht (l) en Hugo Batenburg (r)


Jawin van Namen