PIPA-dvd 2014: Leo Heremans-veiling

De nieuwe PIPA-dvd werd in februari 2014 op de Belgische duivenbeurs Fugare aan het grote publiek voorgesteld. Omdat we iedereen de kans willen geven om deze dvd te bekijken, brengen we in de loop der weken verschillende fragmenten uit de dvd op onze website. Vandaag: de Leo Heremans-veiling.

Na maandenlange voorbereidingen van inhoud samenstellen, mensen samenkrijgen en video's inblikken, bewerken en ondertitelen, werd de nieuwe PIPA-dvd op 15 februari 2014 op de Belgische duivenbeurs Fugare voor het eerst aan de duivenwereld gepresenteerd. Iedereen die dat wenste, kon op de PIPA-stand een gratis exemplaar mee naar huis nemen. Een gebaar dat ten zeerste geapprecieerd werd, want de dvd ging vlotjes van de hand.

Aangezien een beurs slechts een beperkt aantal mensen bereikt en gezien de grote interesse in de dvd hebben we beslist om de dvd nu beschikbaar te stellen aan het wereldwijde duivenpubliek. Zo kan iedere liefhebber een kijkje nemen hoe het er achter de schermen aan toegaat bij PIPA. In de komende weken mag u dus regelmatig een fragment uit de PIPA-dvd verwachten op onze website. Vandaag brengen we u een fragment over de Leo Heremans-veiling:

Wenst u ondertiteling in Nederlands, Frans, Duits, Engels of Chinees, klik dan op de knop en selecteer de taal waarin u de ondertitels wilt zien. Kunt u geen ondertitels selecteren, gelieve dan uw flash player te upgraden via deze website.