Overslaan en naar de inhoud gaan

PIPA - China trip november 2018 - fotoreportage

PIPA trok tussen 16 en 27 november naar China en werd daarbij vergezeld door Bart Geerinckx, Jelle Roziers, Tom Van Gaver, Davy & Patrick Tournelle, Jo Bauters, Nick & Roger Thys, Joël Verschoot en Jean-Marc Thibaut-Boons.

We ontmoetten tijdens de trip tientallen trouwe PIPA klanten en namen verschillende hoogvliegers in de hand die tijdens de voorbije jaren via PIPA werden verkocht.

PIPA was vertegenwoordigd op de beurzen van Langfang waar duizenden exemplaren van de vijfde editie van de PIPA Collector's Edition werden verspreid. Het boek wordt tevens verdeeld onder verschillende grote derby en one loft races die het land rijk is.

We woonden de gala-avonden en veilingen van de Pioneer Club en Kaier OLR bij en waren verder te gast op de prijsuitreikingen van de Yangguang Club Race in Tangshan en Tianshui Derby Race in Tianjin.

Langs deze weg willen we nogmaals iedereen bedanken voor hun gastvrijheid en we kijken er alvast naar uit sommigen onder hen tijdens de komende maanden in België terug te zien!