Peter van de Merwe (Dordrecht, NL) presenteert zijn veilingcatalogus

Peter van de Merwe, de mirakelman uit Dordrecht, brengt van 12 januari 2015 tot en met 24/25 januari 2015 in een grootse veiling, bij PIPA, zijn levenswerk onder de hamer.

Peter, dochter Gwen & vader Arie

Na de succesvolle veilingen van Gaston van de Wouwer en Casaert-Senechal is het dit keer niemand minder dan Peter van de Merwe (Dordrecht, NL) die al zijn duiven van 2006 tot en met 2013 onder de hamer brengt.

Een veiling die bol staat van de kwaliteit!

Een veiling waarin maar liefst 10 NPO-overwinnaars in vertegenwoordigd zullen zitten, meerdere (semi-)Provinciale overwinnaars (en hun ouders), een groot aantal kinderen uit de basis duiven Replay, Gwen, Cocktail, Promise, ..., etc. die er aan bij hebben gedragen dat er aan de Noordendijk in Dordrecht een stamduiven is gevormd die het tot een kunst hebben verheven om uit te blinken op de wedvluchten. Dit bij Peter zelf maar gezien de enorme lijst aan referenties zeker ook bij anderen over de gehele wereld.

Wat te denken van bijvoorbeeld topkweker Replay Jr. een duif die in zijn korte kweekcariere ongekende referenties kan overleggen.

Om u alvast een indruk te kunnen geven van de kwaliteit die u in deze veiling mag verwachten heeft Peter, in samenwerking met PIPA, een veilingcatalogus samengesteld waarin een aantal van de te veilen duiven alvast aan u zullen worden voorgesteld.

Klik hier om de veilingcatalogus te bekijken (PDF).

Mocht u echter de veilingcatalogus in boekvorm thuis willen ontvangen zodat u alles nog een rustig na kan lezen. Dit kan voor de schappelijke prijs van € 5,00. Vul het webformulier in om de gedrukte catalogus bij u thuis te ontvangen.

Veel leesgenot !