Pak wekelijks uit met je uitslagen op het internationale podium van Mooie Prestaties

Met het koude weer is het seizoen nog niet volop aan de gang, maar liefhebbers die toch al het ritme te pakken hebben, kunnen hun uitslagen vanaf 31 maart 2018 insturen voor Mooie Prestaties België en Nederland.

Internationale bekendheid

Heeft u een kettinguitslag behaald of een topvlieg(st)er op uw hok zitten? Op de snelheid, midfond of (grote) fond? Met zijn grote schare internationale bezoekers biedt PIPA u de perfecte mogelijkheid om even in de wereldwijde spotlights te staan. Onze site is niet alleen beschikbaar in acht talen, Mooie Prestaties verschijnt ook in maar liefst vijf verschillende talen: Nederlands, Frans, Duits, Engels en Chinees. Perfect dus om op internationaal vlak wat meer bekendheid op te bouwen of die vast te houden, want onze rubriek staat er ook om bekend alleen de allerbeste resultaten toe te laten.

Enkel het formulier telt!

Maar hoe deelt u nu uw prestatie met de hele wereld? Vul telkens vóór dinsdagmiddag 12 uur (een van) de twee webformulieren in:

Belangrijk is dat u alle gegevens volledig én correct invult en natuurlijk ook dat uw prestatie aan de criteria vermeld bovenaan het formulier voldoet. Zo niet, krijgt u bovenaan het scherm een foutmelding te zien waaraan uw prestatie niet voldoet en wordt uw prestatie ook niet doorgestuurd. Doet u dat wel? Dan krijgt u onmiddellijk een bevestiging dat wij uw inzending goed ontvangen hebben. Vergeet zeker ook geen foto toe te voegen, want een beeld zegt dikwijls veel meer dan een naam.

We wensen u alvast veel succes toe komend seizoen en hopen op een sportieve strijd in mooi en echt duivenweer!