Overslaan en naar de inhoud gaan

Pak wekelijks uit met je uitslagen op het internationale podium van Mooie Prestaties

Het seizoen is al enkele weken ver en de kolonies die sterk aan het spelen zijn, kunnen hun uitslagen insturen voor Mooie Prestaties.

Internationale bekendheid

Heeft u een kettinguitslag behaald of een topvlieg(st)er op uw hok zitten? Op de snelheid, midfond of (grote) fond? Met zijn grote schare internationale bezoekers biedt PIPA u de perfecte mogelijkheid om even in de wereldwijde spotlights te staan. Onze site is niet alleen beschikbaar in acht talen, Mooie Prestaties verschijnt ook in maar liefst vijf verschillende talen: Nederlands, Frans, Duits, Engels en Chinees. Perfect dus om op internationaal vlak wat meer bekendheid op te bouwen of die vast te houden, want onze rubriek staat er ook om bekend alleen de allerbeste resultaten toe te laten.

Enkel het formulier telt!

Maar hoe deelt u nu uw prestatie met de hele wereld? Vul telkens vóór dinsdagmiddag 12 uur (een van) de twee webformulieren in:

Belangrijk is dat u alle gegevens volledig én correct invult en natuurlijk ook dat uw prestatie aan de criteria vermeld bovenaan het formulier voldoet. Zo niet, krijgt u bovenaan het scherm een foutmelding te zien waaraan uw prestatie niet voldoet en wordt uw prestatie ook niet doorgestuurd. Doet u dat wel? Dan krijgt u onmiddellijk een bevestiging dat wij uw inzending goed ontvangen hebben. Vergeet zeker ook geen foto toe te voegen, want een beeld zegt dikwijls veel meer dan een naam.

Nederland start binnen twee weken

Komend weekend gaat Mooie Prestaties België dus van start. Onze noorderburen moeten nog twee weken geduld oefenen, tot de week van 10 april. Dan verschijnt ook voor hen de eerste publicatie van Mooie Prestaties Nederland van dit seizoen. We wensen u alvast veel succes toe komend seizoen en hopen op een sportieve strijd in mooi en echt duivenweer!