Nieuwe veilingen: Alpdag Brothers, Team Hooymans BE & UK, Hugo Batenburg, Hardy Krüger & April auction

Maandag 11 april om 17u starten deze nieuwe veilingen: Alpdag Brothers (TR), Team Hooymans BE & UK, Hugo Batenburg (NL), Hardy Krüger (DE) & April auction.

Alpdag Brothers (TR)
Jongen van de beste kwekers

In hun unieke drive tot het creëren van een superkolonie gestoeld op de allerbeste Belgische bloedlijnen, investeerden de Turkse gebroeders Alpdag ook in het allerbeste van Bart Geerinckx. Kinderen van o.a. de 1e Nat. asduif KBDB Little Star en van haar ouders… van 1e prov. asduif KBDB Smart Boy … van Olympiade duif en superkweker Gladiator … en van stamdoffers Witkop Gladiator en Wittekop Sylvester. In veiling jonge duiven uit deze waardevolle kweekduiven, in koppeling met o.a. kinderen van Internationale iconen als Golden Prince, Armando, New Freddy en Porsche 911.

Team Hooymans BE & UK
Kinderen van de beste vliegers en kwekers

Zonder meer één der kopstukken van de Internationale duivensport is Jan Hooymans … al jarenlang acterend op het hoogste niveau met Harry als voorvader van vele generaties toppers over heel de wereld. Jan besloot echter zijn blik ruimer te stellen dan thuisbasis Kerkdriel en test nazaten van zijn kapitale kweekhok uit op satelliethokken in Engeland, België en Nederland. Op alle locaties worden vrijwel wekelijks Nationale topresultaten behaald. In deze veiling kinderen van de beste vliegers en kwekers van Team Hooymans UK en BE – superklasse gegarandeerd!

Hugo Batenburg (NL)
Jongen van de beste kwekers

Het sterrenensemble van Hugo Batenburg wordt wereldwijd beschouwd als de sterkste grote fondkolonie ter wereld … en met recht. Zoveel (Inter)nationale winnaars en asduiven onder één dak; dat spreekt wereldwijd tot de verbeelding. Hugo biedt in veiling een ronde jonge duiven uit zijn beste kwekers aan. Met rechtstreekse kinderen van iconen, zeer exclusief uit de koppeling New Laureaat (1e Int. Barcelona & wonderkweker) x Blue Ace 2018 (1e Nat. asduif grote fond) … maar ook van Jef 1e Int. Barcelona 2019 x Queen Of The Night 1e Int. Barcelona 2020 … en kinderen van Willeke 1e Int. St. Vincent, van Sterre 1e Int. Narbonne JL 2017, van Alegria 1e Nat. & 3e Int. Barcelona 2018, van Britta Barcelona 1e Nat. Barcelona 2018, van Jan 1e Nat. Agen JL 2017, van Agen Laureaat 1e Nat. S2 Agen, van Special Narbonne 2e Int. Narbonne JL 2017, van St. Vincent Queen 4e & 7e Nat. St. Vincent en van Luna May 5e Int. Barcelona 2017.

Hardy Krüger (DE)
Black Power Special

Ster van de Duitse duivensport en eigenaar van een familie uitzonderlijke duiven op de Internationale eenhoksraces is Hardy Krüger. Aan het hoofd van de alleskunners staat de super stamduif Black Power … zelf al een uitmuntende vlieger maar als kweker één der meest waardevolle duiven uit de geschiedenis van de Duitse duivensport. In veiling op PIPA een tiental jonge duiven uit de beste kinderen van Black Power, zoals Blue Pearl, Black King, Black Sky, Black Panther en Black Magic … maar ook uit de superkwekers van deze dynastie als massale winnaar Black Diamond, nieuwe superster New Carl Lewis en tenslotte Black Rolex, vader 1e asduif Pattaya Int. OLR 2022.

April auction

Geluk bij een ongeluk voor de geïnteresseerde bieders zou je het kunnen noemen. Omdat sommige bieders niet altijd in staat blijken hun aangekochte duiven te kunnen betalen, brengt PIPA enkele malen per jaar deze niet gekochte duiven in veiling. Duiven van vaak heel verschillend allooi maar in de veiling schitteren vaak diamantjes van gouden lijnen - zoals u dat van PIPA gewend bent.