Lever nu je duiven aan voor de nieuwe editie van de Derby Arona Tenerife

In het weekend van 24 & 25 oktober heb je de mogelijkheid om jonge talenten aan te leveren voor de Rolls Royce onder de eenhoksraces, de wereldberoemde Derby Arona Tenerife.

Dappere gevleugelde gladiatoren, uit tientallen landen, die de strijd aangaan tegen de elementen en elkaar, in een meer dan uitdagende omgeving; de Canarische eilanden. Racen van eiland naar eiland, over vulkanen en open zee, alleen geschikt voor de allersterkste.

Deelnemen doe je met teams van 5 duiven, waarvan 1 geactiveerde plus 4 reserveduiven. De inleg van het team is 220,- euro (ex transportkosten). Na de eerste serie korte trainingen op Tenerife begin december, volgt de activatie periode waarbij de eigenaar de keuze krijgt om zijn of haar nog aanwezige reserveduiven te activeren voor 220,- euro per duif.

Na de activatieperiode wordt het intensieve trainingsprogramma weer opgepakt waarbij als afsluiting twee trainingen vanaf open zee. Daarna komt het hoofdtoernooi aan bod met de altijd spannende eerste car-race vanaf Gran Canaria naar Tenerife, de zogenaamde survival race.

Gevolgd door nog een car-race vanaf Gran Canaria alvorens de volgende grote eiland sprong genomen gaat worden, met de halve finale en wederom een car-race vanaf Fuertafentura.

Uiteindelijk zal de grote finale, het klapstuk van dit grootste evenement, gehouden worden op 27 maart, waar voor de hoofdvogel een magnifieke hoofdprijs is weggelegd.

Een uniek evenement, een enorme prijzenpot, mogelijk de grootste uitdaging op het gebied van eenhoksraces. Iedere training, hotspot race plus de finale wordt professioneel in beeld gebracht, met de aankomsten live in beeld evenals live resultaten, transparantie in optima forma.

Voor meer informatie kunt u contact met de agenten voor België en Nederland:

België

Jacky & Jelle Creemers
Email: creemers@skynet.be Tel: +32 475639828 – Diestersteenweg 403 – 3680 – Maaseik

Roger Mertens
Tel: +32498143220 Zepperenweg 221 – 3800 Sint-Truiden – Belgie mail: mertens.roger@telenet.be

Nederland

Sjaak Buwalda
Email: buwaldaj@hotmail.com  Tel: +31 6 27106716 – Wytlansdykje 11, 8566 JG Nijemirdum