KLM verloot twee vliegtuigtickets onder de aanwezigen van de feestavond van PIPA en Het Duivenblad

Voor het tweede jaar op rij presenteren wij een unieke samenwerking van PIPA en het Duivenblad: een feestavond in een nieuwe omgeving. KLM verloot twee vliegtuigtickets naar Peking onder de aanwezige duivenliefhebbers. KLM, al jaar en dag partner is voor het verzenden van duiven richting Peking, wil op deze manier iets terug doen voor hun klanten, de duivenliefhebbers.

19 december 2010
The Eventlounge Brussel
Bd. Général Wahislaan 16F | 1030 Brussel

PROGRAMMA
13u: Ontvangst met receptie
14u: Dinner en start Award-uitreiking
19u: Optreden Paul Severs
20u: DJ
23u: Einde

presentatie door Virginie Claes en Luc Verschueren

Voor de prijs van 60 euro per persoon

RESERVEREN VERPLICHT
Tafels van 8 of 10 personen mogelijk
Bel: 09/374.38.87 of 052/300 007
of via email: hetduivenblad@telenet.be
of info@pipa.be

Betalen op rekening : 734-0306422-08
Vermelding aantal personen + naam van de personen

Klik hier om de flyer te downloaden

KLM verloot 2 vliegtuigtickets

Op 19 december aanstaande organiseert PIPA in samenwerking met het duivenmagazine ‘Het Duivenblad’ opnieuw een ‘feestavond’ en dat voor de tweede keer op rij. Het succes van vorig jaar evenaren is een doel op zich. Meer nog: we willen gewoon beter en sterker doen. Zo zijn we dit jaar verhuisd naar de Eventlounge te Brussel (vlakbij de Generaal Wahislaan). Niet alleen omdat we het nog beter wilden doen dan de voorbije jaren, maar we wilden jullie spektakel voorzien zoals duivensport nooit eerder gekend heeft.

Zo gaan we dit jaar een klein ‘beursje’ mee organiseren. Bedrijven kregen de mogelijkheid om ‘partner’ te worden van onze feestavond. Zo zullen voederfabrikant Beduco/Beyers en voedingssupplement Kaucabam u voorzien van de nodige informatie omtrent hun producten.

Iedereen die aanwezig is op onze feestavond zal kans maken op zo’n ticket. Noem het een soort tombola onder de aanwezigen… Een onschuldige hand zal op het einde van de avond de trekking voldoen. De gelukkige mag – eender wanneer hij wil – naar Peking op reis vertrekken. Als dat geen mooi gebaar is?

Sponsors