KBDB presenteert bonverkoop nationale kampioenen

De KBDB organiseert een bonverkoop waarin bons van de nationale kampioenen 2019 worden aangeboden. Voorbieden kan tot donderdagmiddag 12 uur. Zaterdag 9 november om 17 uur zal de eindverkoop doorgaan op de nationale dagen in Sint-Truiden.

Beste sportvrienden, collega duivenliefhebbers,

Het is voor mezelf en mijn collega’s van de Nationale Bestuursraad een fantastisch gevoel om vast te stellen dat we jullie steun en vertrouwen aan onze Nationale dagen mogen ervaren !
Ik ben dan ook zeer trots om jullie onze nieuwe “KBDB National Champions-veiling” voor te stellen. Een elite-veiling waarin we, gesteund door onze Nationale KBDB-kampioenen 2019, een 20-tal topschenkingen kunnen aanbieden.
In naam van KBDB wil ik alle geklasseerde liefhebbers in onze Nationale kampioenschappen 2019 van harte feliciteren met hun behaalde titels en tevens alle Nationale Kampioenen heel speciaal danken omdat zij, op deze manier, andere liefhebbers de kans bieden om iets van hun kampioenenhok te bemachtigen. Ik ervaar het als Voorzitter KBDB dan ook als een signaal van steun, steun aan de nieuwe weg die we met KBDB anno 2019 ingeslagen zijn, van harte dank hiervoor !
Allen van harte welkom op vrijdag 08 en zaterdag 09 november te Stayen, St Truiden.

Voorzitter KBDB,

Pascal Bodengien

Klik hier om naar het overzicht met de bons te gaan.

Hoe bieden?

U kan uw bod uitbrengen door te mailen naar deschuyffeleer.n@kbdb.be.

U dient een bod uit te brengen dat minimum 50 euro hoger is dan het voorgaande bod.

Bij uw bod worden uw initialen bij geplaatst.

Donderdag om 12.00 wordt het voorbieden afgesloten.

De duiven kunnen zaterdag 9 november nog bezichtigd worden van 14.00 tot 16.30 uur te Stayen.

De openbare eindveiling zal doorgaan op zaterdag 9 november om 17.00 op de Nationale dagen in Sint-Truiden, waarbij het bieden zal beginnen met het bedrag waarmee donderdag het voorbieden werd afgesloten.