Karlo Van Rompaey (BE): Alle duiven geboren in 2016 of ouder en zomerjongen 2017 van de kwekers

De wijze waarop Karlo Van Rompaey zijn naam stevig in de annalen van de Belgische duivensport printte, oogst breeduit bewondering. Met zijn Nationale winnaars 'Prima Dora' en 'Hattrick' schreef Karlo historie door in één jaar 2x 1e Nat. Bourges te winnen. De nazaten van deze supersterren tonen hun snavels ook al nadrukkelijk aan het venster!

Toe aan een nieuwe uitdaging gaf Karlo gehoor aan PIPA’s vraag om zijn imposante collectie in veiling aan te bieden; alle oude duiven met zomerjongen van de beste kwekers komen daarmee onder de hamer. Als kers op de taart gaat Karlo in 2018 nauw samenwerken met PEC, hij zal vanaf volgend seizoen met PEC duiven spelen.

Karlo dankt het laatste zetje naar de Nationale top vooral aan de inbreng van een flinke vleug Verreckt-Ariënduiven bij zijn geweldige basis, met name gestoeld op de 1e Nat. Bourges 2005 winnaar 'Jos' en zijn superzoon 'Bingo'. Zowel 'Prima Dora' als 'Hattrick' zijn beiden 50% Verreckt-Ariën en 50% Karlo Van Rompaey. Vanzelfsprekend voeren deze topgenen de boventoon in de indrukwekkende Van Rompaeyveiling. Van zeer grote waarde zijn ook een aantal originele Verreckt-Ariën duiven zoals de topkwekers 'Lange Leon' en 'Futuro' met hun super verwanten … en natuurlijk alle Nationale top prijswinnaars.

Start veiling: 19-02-2018
einde veiling: 04-03-2018

Hieronder vast een foto-overzicht van de belangrijkste duiven in veiling: