Kaier Liefdadigheidsoneloftrace doneert 40.000 EUR voor de bouw van een HOPE-lagere school

Op 29 september 2016 bezochten mevrouw Sun Li, general manager van de Kaier Group, mijnheer Zhang Qiang, manager van de Kaier Liefdadigheidsoneloftrace, en enkele gulle duivenliefhebbers de Fengrun Wangguanyingzhen Xiashui-lagere school in Tangshan om een liefdadigheidsactie te lanceren.

Zij werden hartelijk ontvangen door de directeur en leerlingen van de lagere school. De Xiashui-lagere school werd tijdens de jaren 80 gebouwd en bestaat reeds meer dan 30 jaar. Sommige van de leslokalen vertoeven in een bouwvallige staat. De Kaier Liefdadigheidsoneloftrace schonk 300.000 RMB (dik 40.000 EUR) om een nieuw schoolgebouw neer te zetten en de leeromstandigheden van de studenten te verbeteren.

Mijnheer Xing Wei, voorzitter van de Kaier Liefdadigheidsoneloftrace en de Kaier Group, propageert volgende leuze: “Wees een goed man, draag goed zorgen voor je duiven en stel goede daden!” Hij heeft liefdadigheid dan ook hoog in het vaandel. Eerder schonk hij al twee keer een grote som aan de Xiaoyanying-lagere school in Tangshan.

De Kaier Liefdadigheidsoneloftrace hoopt in de toekomst nog meer liefdadigheidsacties te lanceren. Mijnheer Xing Wei hoopt op de steun uit de maatschappij en duivenwereld om nog meer mensen in nood te helpen en een boodschap van hoop en liefde uit te dragen!