Internationale Fondvereniging huldigde de kampioenen anno 2011

Op vrijdag 2 december vierde de Internationale Fondvereniging in Salons “Ambassade” te Waregem haar kampioenen van dit jaar. Zoals ieder jaar werden de leden van de Internationale Fondvereniging getracteerd op een bijzonder stijlvol kampioenenfeest…

Een happening met veel volk , een verzorgd banket, een vlotte uitreiking der vele prijzen en een ambiancevol vervolg  met veel dans en muziek . Voorzitter Peter Allemeesch zette met een kort welkomstwoord de avond in en Dirk Schreel zorgde voor de rest van de avond voor de presentatie van de kampioenen. Opvallend ook de aanwezigheid van meer en meer Franse liefhebbers. Alsof die vele ereprijzen nog niet genoeg bleken, was  er daarenboven nog een tombola van zakken duivenvoeders Teurlings plus een aantal andere  prijzen  en dit voor de leden die deze avond reeds  hun lidgeld voor 2012 betaalden.

Vooraf was er een korte hulde aan de aanwezige leden (inter)nationale winnaars : M & F Van dewalle (Bordeaux oude) , Etienne Meirlaen ( Narbonne oude) , J & F Vandenheede ( Tulle jaarse) alsook aan 1e Alg. Nationaal Kampioen KBDB: R & X Verstraete.

Op de internationale en nationale vluchten waren er telkens ereprijzen voorzien voor het 1e lid met 1e afgegevene en 1e lid met 1e + 2e afgeg. en dan waren er uiteraard de kampioenen op respectievelijk de internat. vluchten, de nationale vluchten oude , de jaarse plus de jonge duiven. Tot slot werd nog hulde gebracht aan de winnaars van de asduiven.

Felicitaties aan alle genommeerden en aan het bestuur van de IFV voor dit traditioneel  fraaie kampioenenfeest.