Golden Algarve Pigeon Race 2023

Wie wil deelnemen aan de editie 2023 van de Golden Algarve Million Euro Pigeon Race, kan nu nu beginnen plannen! Bekijk hier onder andere de intake-momenten en het wedstrijdschema.

Om de gezondheid van de duiven te garanderen, met quarantaine, vaccinatie en aanmaak van immuniteitsgroepen, wordt de ontvangst van de duiven georganiseerd in:

  • Maart - dagen 1 tot 15.
  • April - dagen 1 tot 15.
  • Mei - dagen 1 tot 31.

Race programma

  • 1e RACE /Asduif - 25 augustus - Azaruja - 170 km
  • 2e RACE /Asduif – 1 september – Monforte – 205 km
  • 3e RACE /Asduif – 9 september – Portalegre – 230 km
  • 4e RACE /Asduif – 18 september – Castelo Branco – 300 km- HALVE FINALE
  • 5e RACE /Asduif – 30 september – BRAGANÇA – 500 km- FINALE

Als je meer wil weten, bezoek dan hier de website van de Golden Algarve Pigeon Race: https://www.goldenracealgarve.com/page/regulation-2023

Jaar na jaar heeft de Golden Race Algarve zich verder gemanifesteerd in de wereld van de One Loft Races en het aantal duiven en deelnemers is steeds blijven stijgen, ondanks de beperkingen die de EU oplegt aan de invoer van duiven in Europa.

Hoe de Algarve OLR zich typeert? "Goed georganiseerd, goede zorg voor de duiven, een innovatieve werkwijze, goede verzorgers op het hok, allemaal liefhebbers, de Loft Manager die al meer dan 30 jaar duivenmelker is, want alleen met het beste kun je het beste krijgen, en vooral 2 weken na de laatste race het uitbetalen van alle gevraagde prijzen. En natuurlijk is er de prachtige plek, Monte Gordo, Algarve, Portugal, een van de beste toeristische bestemmingen ter wereld."

"Op deze manier koppelen we 'duivenzaken' aan plezier, en kunnen alle deelnemers eind september de familie meenemen en genieten van de race, het strand, de bars en restaurants van Monte Gordo, en de uitstekende hotels, en vooral Monte Gordo werd daarbij einde finale raceweek, het wereldduivensportcentrum, (de laatste jaren hebben zo'n 4.000 mensen ons bezocht), waar duivenliefhebbers van over de hele wereld samenkomen voor zakelijke kansen, jaarlijkse ontmoeting van vele vrienden en vakanties."

De Algarve Golden Race-Million Euro Pigeon Race 2023, waar meer dan 7.000 duiven worden verwacht, waarbij de winnaar finalevlucht € 150.000 wint, de asduif € 50.000 en halve finale winnaar € 50.000, en 3 auto's in eerste 3 Hotspots die alle duiven op het hok, geactiveerd en reserve, kunnen winnen, zonder de reserveduiven te hoeven activeren. Meer dan 900 prijzen voor het grijpen, met een inschrijfgeld van € 1000 per team van 5 duiven (twee betaalde duiven) , en activering reserveduiven enkel tot halve finale en finale , € 500 per duif.

Bezoek onze website www.goldenracealgarve.com en neem deel aan een van de grootste en beste OLR-races ter wereld, waarbij je concurreert met de besten uit meer dan 30 landen. Neem contact op met een van onze agenten in uw land of stuur een e-mail naar golden.race.algarve@gmail.com