Getuigenis van Mike Ganus na afloop van zijn succesvolle veiling

PIPA is trots om deze getuigenis van Mike Ganus, een icoon in de wereldwijde duivensport, te mogen ontvangen. Mike bedankt het hele PIPA-team voor de ondersteuning die hij op vele manieren ervaarde.

Thomas – Nikolaas en het hele PIPA-team!

Ik wil iedereen bij PIPA bedanken voor het schitterende werk dat jullie verrichtten bij het aanbieden van mijn duiven in een veiling op het hoogste niveau. Wat de meeste liefhebbers niet realiseren is wat PIPA allemaal doet wanneer het een veiling voor je organiseert. Laat me hierbij enkele van de zaken die zij doen voor u aanhalen want dit is precies waardoor PIPA voor staat op alle andere veilinghuizen van over de hele wereld.

Het begint met het opsturen van de duiven naar PIPA waar de duiven nadien tijdelijk verblijven en er de beste zorgen ontvangen, zoals: de nodige vaccinaties - medicatie - beveiliging - goed voer - het fotograferen van de duiven - ze beschikken over een computersysteem dat generaties lang terug gaat om resultaten of kweekprestaties terug te vinden die de wereld tonen waarom deze veilingduiven zo waardevol zijn en te koop worden aangeboden - de presentatie van elke duif samen met het oog - video - vleugel - beschrijving - beoordeling- vertaling zodat de nieuwe koper 110% tevreden zal zijn met hun nieuwe aankoop - garantie van gezondheid bij aankomst - DNA-certificaat om een correcte afkomst te verzekeren - incasso van betaling - updates naar u als verkoper toe en het overschrijven van uw geld na veiling - de bezorging van uw duif uit de veiling aan de nieuwe koper. Laten we niet vergeten dat ze ook uw naam en resultaten adverteren op hun voorpagina en op de pagina met toekomstige veilingen wat uw veiling extra promoot. Deze aanpak heeft, samen met het aanbieden van kwaliteitsduiven, reeds voor veel succes gezorgd bij veilingen die door PIPA werden georganiseerd.

Er zijn teamwerk en veel hardwerkende mensen nodig om te doen wat PIPA voor u doet! Ze zijn eerlijk en zullen alles doen wat ze kunnen voor u en voor de nieuwe eigenaars van uw duiven. Ik heb sinds de afronding van de veiling op PIPA veel nieuwe klanten en vrienden uit de hele wereld gemaakt. Ik heb ervan genoten en zal deel blijven uitmaken van dit geweldige veilinghuis en wil hen nogmaals bedanken voor alles wat ze voor mij hebben gedaan!

Met vriendelijke groeten, Mike Ganus