Getuigenis van Kurt Platteeuw

Naar aanleiding van de succesvolle afloop van zijn veiling ontving PIPA volgende getuigenis van een trotse Kurt Platteeuw. Hij bedankt onder meer PIPA voor het geleverde werk, maar ook de mensen rond zich en alle kopers.

Beste PIPA team,

Fenomenaal …. Dat is het gepaste woord voor deze verkoping.

In misschien 1 van de moeilijkste momenten in de geschiedenis, waar gans de wereld onder lijdt, een duivenverkoping organiseren is ongezien.  Aan deze verkoping is een jaar lang gewerkt. Na lang overleg werd toch beslist om deze verkoping te laten doorgaan. Het corona-virus heeft de wereld overheerst in enkele maanden tijd.

In een tijd van angst en onzekerheid, zijn we er samen in geslaagd om te tonen dat er toch nog een ongelooflijke toekomst is in onze sport. De duiven werden verkocht naar 23 verschillende landen. De belangstelling was enorm. Voor ons is het ook heel belangrijk dat de meeste duiven naar absolute tophokken gaan wereldwijd, mooier konden we het niet dromen.

Het werd een zeer spannende verkoping. Er was voor ieders budget een duif te vinden, iets waar wij ook enorm tevreden over zijn.

Het succes van New General is iets unieks, daar mogen we fier op zijn. New General is een enorme klasbak, maar de 2e duurste duif aller tijden worden die online verkocht werd, dat is wel iets heel speciaals.

De laatste jaren waren sportief gezien van een andere planeet. Dan is het fantastisch om deze kampioenen op zo’n manier wereldwijd te verkopen.

Wij willen nogmaals iedereen bedanken, die rechtstreeks of onrechtstreeks aan deze verkoping een steentje heeft bijgedragen. Ik wil vooral gans mijn team bedanken… mijn pa, Andre, Roland, Jayne en  Cindy… mijn familie en de ganse PIPA-ploeg voor de prachtige cataloog en deze verkoping.

Wij willen ook alle bieders en kopers bedanken voor het vertrouwen. We zijn enorm dankbaar dat al onze kampioenen een mooie toekomst en een prachtige kweekcarrière zullen hebben. Na zo’n sportieve prestaties hebben ze dit verdiend. Nieuwe kampioenen kunnen nu overal ter wereld geboren worden.

De kopers mogen altijd met mij contact opnemen. Met veel plezier kom ik mijn kampioenen – mijn vrienden – nog eens bezoeken.

Dank u, veel succes en een goede gezondheid!

Kurt Platteeuw