Getuigenis van Joël en Dieter Verschoot

PIPA ontving van de familie Verschoot een mooi dankwoord na afloop van hun succesvolle veiling. Het grote wederzijdse vertrouwen en de prima samenwerking worden door Joël Verschoot aangehaald als de basis van het succes.

Beste Nikolaas, Thomas, Martin en het ganse PIPA-team

In naam van mezelf, Dieter en de ganse familie willen we jullie allemaal van harte bedanken voor de meer dan geslaagde onlangs afgelopen veiling!

In dit schrijven willen we veel woorden van dank uiten, voor het vertrouwen dat jullie hadden in ons en onze duiven. Na een periode van drukke maanden en met dank aan jullie professionele vakkennis en medewerking werden we wereldwijd gekend. Het is net dit wat ons samen naar het fenomenale eindresultaat bracht, een resultaat waar we enkel maar konden van dromen... 17 maart 2019, een historische dag, om nooit meer te vergeten, zonder jullie was ons dit nooit gelukt!

Ons gevoel van waardering en respect tegenover jullie allemaal is bijzonder, vandaar een welgemeende dank je wel of om in het West-vlaams te zeggen: ‘Nen dikke merci’!

Joël, Dieter en gans de familie Verschoot