Getuigenis van Jean-Marc Thibaut-Boons

PIPA was zeer blij om slechts enkele uren na het aflopen van zijn veiling volgende getuigenis van Jean-Marc Thibaut-Boons te mogen ontvangen. Hij onderstreept de uitstekende verstandhouding en relatie die hij en PIPA door de jaren met elkaar hebben opgebouwd.

Beste Nikolaas & Thomas,

Ik wil jullie persoonlijk bedanken voor het resultaat van mijn veiling. Ik ben erg dankbaar voor het vele werk dat verzet werd door het hele PIPA-team. Ik realiseer me dat achter dit fantastisch resultaat maanden aan voorbereiding schuilgaan. Zonder jullie zou het onmogelijk voor me geweest zijn om zoveel visibiliteit te krijgen rond mijn duiven. Voor mij is het allerbelangrijkste het vertrouwen dat jullie me tonen sinds vele jaren. Ik denk dat dit wederzijdse vertrouwen de basis is voor het succes.

De voorwaarden en filosofie die jullie hanteren spelen ook ongetwijfeld een grote rol.

Nogmaals, een grote dankjewel aan elk lid van het PIPA-team dat hier op eender welke manier aan heeft meegewerkt. De trip naar China met de groep begeleidt door PIPA was een onvergetelijke gebeurtenis voor mij. Het hielp me om zowel Ian als Ivan, die schitterend werk verrichten, beter te leren kennen.

Via deze getuigenis zou ik ook in het bijzonder Adrien willen bedanken die me dagelijks bijstond door het hele process van de veiling heen.

Nikolaas & Thomas, duizendmaal dank!

Met vriendelijke groeten,

Jean-Marc