Gerard Koopman haalt 197.200 EURO voor 42 jonge duiven! Andy van Robert Van Eycken verkocht voor 110.200 EURO!

Halverwege de namiddag is het al duidelijk dat de veilingen van vandaag weer op een groot succes zullen eindigen. Gerard Koopman bracht 42 jonge duiven die samen 197.200 EURO opbrachten! Een gemiddelde van 4.695 EURO per duif. De totale verkoop van Robert Van Eycken loopt nog, maar de absolute blikvanger is reeds verkocht, namelijk Andy gaat voor 110.200 EURO naar Kai Er in China! Deze avond vindt u op deze pagina een kort verslag van beide veilingen.

Robert Van Eycken: Total Auction
Robert Van Eycken, één der meest gelauwerde fond kolonies van onze Belgische duivensport, kondigt op 85 jarige leeftijd omwille van dwingende medische redenen zijn afscheid aan... Ondanks de leeftijd slaagde Robert er in om de laatste 3 jaar 2 maal de beste fondduif van België te winnen over 4 fondvluchten, een unieke prestatie. In deze veiling alle duiven van Robert Van Eycken, 130 in totaal.

C&G Koopman: Auction of 42 young birds of the best breeders
Naar ondertussen jaarlijkse traditie brengt PIPA in het vroege voorjaar een uitgeselecteerde groep jonge duiven van Gerard Koopman. Een ronde van 42 jonge duiven rechtstreeks van alle beste kwekers van Gerard Koopman … een veiling waar velen weer smachtend naar uitkijken, omdat ze weten dat Gerard alleen het allerbeste speciaal voor PIPA selecteert. De mondiale invloed van de Koopman-duiven is enorm; de klasse bij de bron is nog immer ongeëvenaard. Goud uit Ermerveen wordt hier exclusief gedolven!