Gemeente Ruiselede huldigde Rudi De Saer

Afgelopen vrijdag werd Rudi De Saer gehuldigd op het gemeentehuis van Ruiselede. Het gemeentebestuur vond het meer dan gepast om de Nationale Kampioen Fond KBDB 2014 in de bloemetjes te zetten.


Nationaal kampioen Rudi De Saer werd door het gemeentebestuur van Ruiselede in de bloemetjes gezet

De burgemeester van Ruiselede, Greet De Roo, en haar schepencollege heetten Rudi De Saer en zijn familie en vrienden van harte welkom voor een receptie op hun gemeentehuis. Voor iedereen kon genieten van een hapje en een drankje werden de sportieve exploten van de kolonie De Saer nog eens opgesomd. Het moet gezegd worden, het is indrukwekkend:

1e Nat. Kampioen Fond KBDB 2014
1e Nat. Kampioen Fond KBDB 2010
1e Nat. Cahors 2014
1e Nat. Limoges 2012
1e Nat. Souillac 2012
4e Nat. Asduif Fond KBDB 2010
8e Nat. Asduif Fond KBDB 2014
En maar liefst 5 maal 1e Prov. Asduif KBDB...

Met recht en rede noemde de ceremoniemeester Rudi De Saer als één van het allerbeste Belgische fondhok van de laatste jaren.

Frietjes in het duivenlokaal

Na de feestelijkheden op het gemeentehuis nodigde Rudi al zijn vrienden, supporters en sympathisanten uit in zijn duivenlokaal 'De Nieuwe Muide' te Ruiselede. Hij trakteerde iedereen op frietjes en zorgde dat ook de dorst werd gelaafd. Het werd meer dan gesmaakt door de vele aanwezige duivenvrienden. Het werd een super geslaagde avond, waar feest werd gevierd tot in de late uurtjes. Sfeer, gezelligheid en ambiance vierden hoogtij in Ruiselede. Iedereen was het erover eens: Rudi De Saer is een kampioen met een grote 'K'!