Gaby Vandenabeele (Dentergem, BE) opent met eindejaar de deuren van zijn schatkamer

Juni 2015 werd een mijlpaal: Gaby Vandenabeele verkocht voor het eerst op het internet. Het werd een nooit gezien spektakel. Het sein voor Gaby en PIPA om nauwer samen te werken. Resultaat? Een nieuwe topveiling die deze eindejaarsperiode zal lopen. In een cataloog presenteren we de 24 exclusieve briljantjes die Gaby aanbiedt!


Dochter Ilse en Gaby Vandenabeele met superkweker Rudy.

Eerste internetveiling in Juni 2015: een mijlpaal

Nooit eerder verkocht Gaby Vandenabeele op het internet. Begin juni 2015 doorbrak hij die stilte, bij PIPA. De veiling van 10 exclusieve duiven leverde spektakel van de bovenste plank. Waarin Gaby een zeldzame mogelijkheid bood om directe kinderen van de cracks Rudy, Super Romeo en New Bliksem te bemachtigen.

Dat de veiling recordhoogte zou scheren, stond in de sterren geschreven. Met € 15.030 als gemiddelde verkoopprijs voor de 10 pareltjes uit Dentergem, werd een nieuw record op de tabellen geplaatst. Het sein voor PIPA en Gaby om de samenwerking verder gestalte te geven.

Het resulteerde in een nieuwe topveiling – die straks loopt van maandag 21 december 2015 tot zondag 3 januari 2016 - die wederom wordt gekenmerkt door een zeldzame exclusiviteit! Uit de allerbeste duiven van wereldras nr. 1, uit unieke koppelingen door de maestro zelf en gekweekt door de meesterhand van Gaby Vandenabeele, komen o.a. in veiling:

-9 kinderen van Rudy
-5 kinderen van Super Romeo
-3 kinderen van New Bliksem

aangevuld met klasrijke kinderen van andere topkwekers als Returned Bliksem, Rambo II en Mr. Magic.

Een nieuw hoogtepunt en een unieke gebeurtenis, wegens aan aanbod van extreme topkwaliteit waar anders een wachtlijst van tientallen maanden op staat.

Vandenabeeleduiven een garantie op succes

Het aandeel van de Vandenabeeleduiven in 1e Nationale overwinningen, 1e Nationale Asduiven en tal van andere overwinningen wereldwijd is gigantisch… zelfs immens. Dat is niemand ontgaan. Vandenabeeleduiven staan garant voor succes in de duivensport. Als pure winnaars, overal ter wereld! En dit ruim 30 jaar lang. Niet in het minst op eigen hok, te Dentergem. Gaby Vandenabeele grossiert in overwinningen op het hoogste niveau. De 7 x 1e Nationale naast 99 x 1e Provinciale overwinningen op zijn erelijst zijn je reinste bewijs van deze dominantie.

De mijlpaal van de 100e Provinciale overwinning zit er aan te komen, en vormt één van de uitdagingen voor de nabije toekomst. Het oog gericht op een nieuwe climax, welke de afgelopen seizoenen hoogtepunten bereikte met Super Romeo  als winnaar 1e Nat Asduif Fond Jaarse KBDB 2013, en New Bliksem als winnaar 1e Nat Tulle 5.731 jaarse in 2014. Beiden gekweekt uit goudhaantje Rudy, de superieure zoon van Bliksem! De dynastie van de illustere stamvader Kleinen, zijn zoon Wittenbuik en diens kleinzoon Bliksem heeft dus zijn opvolgers. Onder de vorm van Rudy (een directe zoon Bliksem), en zijn beide zonen Super Romeo en New Bliksem. Zijn vormen de huidige goudader, als ‘golden t(h)ree’ van de meest succesrijke kweekbron ter wereld uit de jongste kwarteeuw.

Omcirkel dit veilingweekend alvast in uw agenda, want de kwaliteit die hier in veiling komt kent nergens ter wereld zijn gelijke.

Online cataloog van de veiling Gaby Vandenabeele

In deze cataloog presenteren we de 24 briljantjes uit de huidige kweekiconen van Dentergem die in de eindejaarsperiode op PIPA worden geveild. Het erfgoed van een gouden winnaarsdynastie, het summum van 30 jaar duivensport aan de wereldtop.
De veiling op PIPA loopt van maandag 21 december 2015 tot zondag 3 januari 2016.
Veel kijk- en leesgenot!