Overslaan en naar de inhoud gaan

Frits & Wytse Mantel (NL): alle oude duiven + special gekweekte jongen 2017

Wegens verhuizing deze exclusieve veiling van het nieuwe kopstuk in de Nederlandse duivensport, Comb. Mantel. De vader en zoon tandem die in razend tempo opstoomde naar de top en in 2017 voor de tweede keer in korte tijd Nederland op de Olympiade mocht vertegenwoordigen.

In 2011 was het Olympic Cape die met de eer ging strijken en zich vervolgens ontpopte tot stamkweker. In 2017 was het de superduif Olympic Amador die de honeurs waarnam tijdens de Olympiade 2017 in de Marathonklasse in Brussel als 1e Nederlandse duif. En dat terwijl hij alleen op dagfondvluchten actief was. Een legende. Rechtstreeks gekweekt uit het topkoppel Marsman x Yolin.

In deze exclusieve veiling zitten alle iconen vertegenwoordigd. Waaronder de 1e NPO winnaars Olympic Amador en Vardy. En de super kinderen van Olympic Cape: Fortuna en Royal Cape. Daarnaast kinderen, ouders, broers en zussen van al deze topduiven. Maar ook in veiling de supervliegers als Zara, Evita, Senna en Promessa  … en bloedlijnen van iconen als Dolce Vita (Veenstra), Olympic Toe (Soepboer) en Harry (Hooymans). 

Een topveiling en absoluut een van de hoogtepunten van dit veilingseizoen!

Start veiling: 6 november 2017
Einde veiling: 19 november 2017