Overslaan en naar de inhoud gaan

Europa Master Winter Race klaar voor de finale weken

Vandaag vond Hotspot 4 plaats in de Europa Master Winter Race (Sevilla, ES). De duiven werden in Zarza la Mayor gelost, goed voor een vlucht van 301km.

De overwinning ging naar Thorsten Blank (Duitsland), die ook beslag legt op plaats 4. Zowel het zilver als het brons gaan eveneens naar Duitsland. Respectievelijk Dieter Siebert & Chen Yue en Karl-Heinz Wichtert.

De volgende race is de halve finale, die zal plaats vinden op 29 maart. En de grote finale race gaat door op 10 april. En deze editie wordt dan nog afgesloten met een extra finale race op 24 april.

Locatie van de hokken

Liefhebbers die de thuiskomst van de finale willen meemaken, kunnen het combineren met een leuke citytrip naar Sevilla. De hokken liggen een 30-tal kilometer buiten het centrum van Sevilla, in Coria del Río. Klik hier om de exacte locatie van de hokken te vinden.

Hotspot 3 - 253km - Herreruela

In deze hotspot ging de overwinning naar Vigilidan Agoston uit Hongarije. De 2e plek ging naar Karl-Heinz Wichert uit Duitsland en Team Bäcker-Erlenbruch eveneens uit Duitsland legde beslag op de 3e plek.

Hotspot 2 - 172km - La Albuera

De winnaar van hotspot 2 is de Nederlander Bert Ploeg, op de hielen gezeten door 2 Duitse liefhebbers: Team Teufelsmoor en Thorsten Blank.

Hotspot 1 - 111km - Fregenal de la Sierra

De eerste overwinning in de winter race van de Europa Master OLR ging naar het Britse Emeralds & Diamonds Dynasty. Zilver was voor Team Jafra uit Nederland en het brons ging naar Super Star OLR Team uit Duitsland.