Duivenmelkerszoon Frank Slutter fietst voor het Koningin Wilhelmina Fonds voor de Nederlandse Kankerbestrijding

Op 6 juni 2013 gaat Frank Slutter, zoon van duivenmelker Theo Slutter, trachten de Alpe d'Huez zes keer te beklimmen voor het Koningin Wilhelmina Fonds voor de Nederlandse Kankerbestrijding. Deze actie staat sinds 2006 bekend als de "Alpe d'huZes". Om hieraan deel te mogen nemen, dient Frank minimaal €2500 in te zamelen.

Wat is het KWF-fonds?

KWF staat voor Koningin Wilhelmina Fonds voor de Nederlandse Kankerbestrijding. Deze stichting zet zich in voor de bestrijding van kanker door middel van wetenschappelijk onderzoek, voorlichting, patiëntenondersteuning en fondswerving. De officiële website van het kankerfonds kunt u hier bekijken.

Alpe D'HuZes

Een van de acties om geld in te zamelen voor deze stichting is de Alpe d'HuZes. Sinds 2006 wordt deze actie jaarlijks georganiseerd, met elk jaar opnieuw een recordbedrag. Dit jaar gaat de actie door op 6 juni waar o.a. Frank Slutter zijn steentje aan wil bijdragen. Hij gaat proberen op 6 juni de Alpe d’Huez maximaal 6 keer te beklimmen, samen met zijn groep. Het doel is om als groep minimaal € 15.000 binnen te halen. Hun motto: Sla je vleugels uit voor kankerbestrijding! Meer over de motivatie van Frank om aan deze actie deel te nemen, lees je hier.

Graag wil Frank de duivensport promoten door zo veel mogelijk geld binnen te halen voor dit goede doel. Hoe meer geld er binnen gehaald wordt, hoe meer naambekendheid de duivensport zal krijgen. Bij €500 euro zal er een link van de desbetreffende sponsor op de website van Frank van zijn team geplaatst worden. Bij €1000 zal er een bedrukking op het tenue van het team komen.

De Alpe d’HuZes zal op de Nederlandse televisie worden uitgezonden en er zijn meer dan 25.000 toeschouwers in Frankrijk aanwezig. Een uitstekende gelegenheid om de duivensport onder de aandacht te brengen dus!

Hoe dit project steunen?

U kunt uw bijdrage aan de strijd tegen kanker leveren, door via de website van Frank een donatie te doen.

Mensen die Frank op een andere manier wensen te steunen, kunnen hem altijd rechtstreeks contacteren op frankslutter@hotmail.com of 0031647256044.