Doe mee aan onze Barcelonaquiz en win een kleinkind New Laureaat!

Het gaat vooruit nu, de fondvluchten volgen elkaar in snel tempo op. Komend weekend is het tijd voor dé Spanjeklassieker: Barcelona 2020.

Bij Barcelona hoort ook onze PIPA-quiz! Net als bij de vorige edities maak je ook nu kans op een kleinkind van de New Laureaat, 1e Internationaal Barcelona 2013 en ingeteeld naar Laureaat Barcelona, 1e Internationaal Barcelona 1995!

De New Laureaat pakte in 2013 de 1e Internationaal Barcelona bij Luc Wiels en is een achterkleinkind van een andere befaamde Barcelonavlieger: Laureaat Barcelona, 1e Internationaal Barcelona 1995 bij de familie Gyselbrecht. De New Laureaat. Dus ook het kleinkind dat u kunt winnen, stamt uit een uiterst succesvolle dynastie.

Om kans te maken op onze hoofdprijs, moet u de gemiddelde snelheid van de internationale winnaar van Barcelona 2020 raden. Vul in het onderstaande formulier uw antwoord en uw gegevens in en stuur ze aan ons door. Let op: Deelname moet gebeuren vóór vrijdag 31 juli 2020 (05:00 CEST!) en is enkel geldig via het webformulier! Inzendingen op vrijdag 31 juli zelf tellen dus niet mee.

Lees er hier ook eerst het reglement nog eens op na:

  • Wie de juiste gemiddelde snelheid van de internationale winnaar in de internationale uitslag van Barcelona 2020 raadt of die snelheid het meest benadert (meter per minuut) wint de prijs. Bij een gelijke uitslag wint de bezoeker die zijn of haar snelheid het eerst doorgegeven heeft.
  • Er mag maar één gok per liefhebber ingestuurd worden. Gokken in naam van familieleden of anderen zonder dat die hun eigen lidnummer hebben bij de KBDB zijn dus niet geldig. Neemt u toch meerdere keren deel, dan telt enkel en alleen uw eerste gok.
  • Deelnemen kan enkel door het formulier in te sturen waarop het adres, de contactgegevens en het gegokte aantal meter per minuut (3 cijfers na de komma, bv. 1042,324) opgegeven zijn.

Succes!