Doe mee aan onze Barcelonaquiz en win een kleinkind New Laureaat!

Komend weekend staat de klassieker vanuit Barcelona op de agenda. Het belooft een zware editie te worden en dus stijgt bij veel liefhebbers van de zware fond de spanning zienderogen. Ook stilaan een klassieker: de PIPA-quiz! Net als bij de vorige edities maak je ook nu kans op een kleinkind van de New Laureaat, 1e Internationaal Barcelona 2013 en ingeteeld naar Laureaat Barcelona, 1e Internationaal Barcelona 1995.

Barcelona, de droom van velen

Deze koninginnenvlucht ooit kunnen winnen, wie droomt er niet van? Vast staat dat je er een specifieke soort duif voor nodig hebt. Klasseduiven met de nodige uithouding én een stevige portie doorzettingsvermogen. Een hok opbouwen met dergelijke duiven, het is een werk van jaren, vraagt veel geduld en een uitgekiende kweekstrategie... Deze PIPA-quiz kan echter een stevige duw in de rug geven op weg naar het realiseren van deze droom! De hoofdprijs van de quiz is immers een kleinkind van de New Laureaat. Bekijk hier de pedigree van het duivinnetje.

De New Laureaat pakte in 2013 de 1e Internationaal Barcelona bij Luc Wiels en is een achterkleinkind van een andere befaamde Barcelonavlieger: Laureaat Barcelona, 1e Internationaal Barcelona 1995 bij de familie Gyselbrecht. De New Laureaat, en dus ook zijn kleinkind dat u kunt winnen, komt daarmee van een uiterst succesvolle dynastie. Ontdek hier welke dominatie de Laureaat-nazaten de afgelopen jaren op de (zware) fond aan de dag wisten te leggen.

Ad Fortuin wint 3e Internationaal Agen met kleinkind New Laureaat

Het voorbije weekend nog toonde een kleinkind van de New Laureaat zijn waarde op de internationale vlucht uit Agen. Ad Fortuin (Strijen, NL) won met 'Miss New Laureaat' de 3e Internationaal. Ook Agen werd door de combinatie van hitte en wind een zware dobber waardoor - niet toevallig - de sterkste zwarefondduiven de lakens uitdeelden.

Doe mee via het webformulier

Om kans te maken op onze hoofdprijs, moet u de gemiddelde snelheid van de internationale winnaar van Barcelona 2018 raden. Dat doet u door het daarvoor voorziene webformulier in te vullen met naast uw gok ook uw contactgegevens. Let op: Deelname moet gebeuren vóór vrijdag 6 juli 2018 (CEST!) en is enkel geldig via het webformulier! Inzendingen op vrijdag 6 juli zelf via een e-mail tellen dus niet mee. Ter vervollediging geven we u ook nog het reglement mee:

  • Wie de juiste gemiddelde snelheid van de internationale winnaar in de internationale uitslag van Barcelona 2018 raadt of die snelheid het meest benadert (meter per minuut) wint de prijs. Bij een gelijke uitslag wint de bezoeker die zijn of haar snelheid het eerst doorgegeven heeft.
  • Er mag maar één gok per liefhebber ingestuurd worden. Gokken in naam van familieleden of anderen zonder dat die hun eigen lidnummer hebben bij de KBDB zijn dus niet geldig. Neemt u toch meerdere keren deel, dan telt enkel en alleen uw eerste gok.
  • Deelnemen kan enkel en alleen door het formulier in te sturen waarop het adres, de contactgegevens en het gegokte aantal meter per minuut (3 cijfers na de komma, bv. 1042,324) opgegeven zijn.

Succes!