Overslaan en naar de inhoud gaan

De KBDB viert dit weekend zijn kampioenen op 10 en 11 november

Dit weekend zijn het hoogdagen voor de Belgische duivensport, want op vrijdag 10 en zaterdag 11 november gaan de Nationale Dagen door in de Nekkerhal te Mechelen. Allen daarheen!

Op het eind van het jaar is het zowat in alle sporten de traditie om de beste sporters van het jaar te huldigen. In het wielrennen kennen ze al de winnaars van de Kristallen Fiets en de Flandrien. De voetbalwereld huldigde de winnaar van de Gouden Bal, en net na nieuwjaar kennen we ook de winnaar van de Gouden Schoen. En in de atletiek vieren ze hun Gouden Spike.
Dit weekend zet de KBDB de beste liefhebbers uit 2023 in de bloemetjes, met de huldiging van de laureaten van de Nationale Kampioenschappen KBDB 2023, en de winnaars op de Nationale vluchten uit 2023. De beste liefhebbers in België in alle disciplines van snelheid tot grote fond ontvangen tijdens deze dagen hun trofee, medaille of diploma, als nationale topper in hun discipline.

Zorg dat u er bij bent, om alle kampioenen die straks de nationale podia zullen sieren, alle eer te geven die hen toekomt. Beleef een gezellige avond en/of dag samen met de kampioenen uit 2023, met een hapje en een drankje. Het ideale moment om te verbroederen of te netwerken met sportgenoten... kennis te maken met nationale topliefhebbers en andere sportgenoten uit gans het land.  

De Nationale dagen van de KBDB gaan voor het 2e jaar op rij door in de Nekkerhal in Mechelen. We geven hier nog eens het programma dat op beide dagen wordt afgewerkt. De KBDB heet u van harte welkom. De inkom is op beide dagen gratis.